Strona 12 z 25 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Domyślnie

Przyglądając się bliżej logice myślenia lasek z redbulla, wnioskuję, że połączenie żużla z lotnictwem właśnie byłoby ideałem dla przyznania akredytacji foto na tę imprezę.
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

"Cena:
    Bilety już tylko w punktach sprzedaży! 250 zł, 600 zł"
    http://www.ticketpro.pl/pl/akcja/szczegoly/965/

Wie może ktoś co to za bilety po 250 zł ? te po 600 zł to wiem, że full wypas + kieliszek i zakąska

Domyślnie

Po 250 zapewne bez kieliszka i zakąski....;-)
    Skąd taka cena !???) (sic)

Wydaje mi się że bilety tańsze mogą być lepsze, np. miejsca bliżej bandy.
    Ale może się mylę. Wszystko okaże się na sesji treningowej.
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Dzwoniłem jeszcze i błagałem, ale nie pomogło. Być może lepsze byłoby błaganie na kolanach przy użyciu połączenia video. Cóż, może wybiorę się na sesje treningowe, przynajmniej światło będzie łatwiejsze. Przecież na tych treningach też muszą skakać. Władysław Komar na treningach rzucał kiedyś rekordy świata.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

nikanickiel
    Guest

Domyślnie

nom mi przyznali akredytacje i kazali wybrać jaką chcę czy foto czy prasową ;-D...Pozdrawiam no i do zobaczenia ))))))

Domyślnie

Radość innych jest również moją radością ( x 100) jakże się sieszę i gratuluję ;-)
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Coś już napisał Awatar ppawcio
    Miasto
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

niektórych sami się pytali jaką akredytację, a niektórym nawet błaganie nie pomogło
    to jest sprawiedliwość :razz:

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ogolnie dziwny sposob przydzielania akredytacji i w ogole wydzielenie sektorow dla prasy i foto raczej nie jest wedlug mnie trafionym pomyslem. ale zobaczymy w praniu.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

nikanickiel
    Guest

Domyślnie

Starałam się o dwie akredytacje, ale ze względu na to, że liczba miejsc jest ograniczona kazano mi wytypować jedną osobę, ogólnie cieszę się że w ogóle przyznali chociaż jedną mojemu portalowi.
    To czyli jak to z tymi miejscami jest prasa siedzi w C2 a Foto może biegać po wszystkich sektorach?
    Ogólnie to ładny bałagan tam mają w tym Red Bullu, dostałam pierwszego meila o potwierdzeniu przyznania akre a 20 minut nadszedł drugi o treści że nie mogli przyznać akre ze względu na ograniczoną ilość miejsc. Ale na szczęście się wyjaśniło...

Pozatym może ktoś wie gdzie aftaparty?
    pozdroo i do zoba

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

foto ma tez wydzielony sektor. miejsca stojace.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Strona 12 z 25 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów