Strona 4 z 25 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Pisałem jeszcze raz do tej pani, co to się podobno w tym temacie obraca i znów dostałem w odpowiedzi informację, że jest przez kolejnych kilka dni poza biurem. No nic, próbuję dalej.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Miasto
    Łeba

Domyślnie

To sie dowiaduj, bo bilety mam już zamówione i w zamiarze jest pójść tam z 30d, a na ta okazję chciałem se dokupić jakiś tele, żeby było czym kita zastąpić
    Z drugiej strony warto jechać, żeby chcociaż kit'em zdjęcia porobić, bo tego co sie dzieje na rbxf to mało rzeczy jest w stanie zastąpić...

colt
    Guest

Domyślnie

na jakie sektory bilety braliscie ?? mi stajace sie udalo tylko wyrwac. moze cos bedzie sie dalo zrobic.

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

czy komus udalo sie dostac akredytacje foto?
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Miasto
    Łeba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez colt Zobacz posta
    na jakie sektory bilety braliscie ?? mi stajace sie udalo tylko wyrwac. moze cos bedzie sie dalo zrobic.

Brałem stojące w sektorze D z uwagi na brak funduszy (musze dojechać z Łeby), a poza tym sektory stojące są najbliżej areny - to mnie skusiło :P

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Wnioski akredytacyjne należy nadsyłać do 25 sierpnia. Informacji o przyznaniu akredytacji należy spodziewać się do 29 sierpnia.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Miasto
    Łeba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Wnioski akredytacyjne należy nadsyłać do 25 sierpnia. Informacji o przyznaniu akredytacji należy spodziewać się do 29 sierpnia.
    A te wnioski gdzie słać?? I może jakaś podpowiedź co w nich napisać ??
    Canon EOS 30D | C 28-135mm f3,5-5,6 | C 28mm f1,8 | C BG-E2
    Zdjęcia robię, tylko trochę się wstydzę

Dopiero zaczyna Awatar Arni3698-40D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artacz Zobacz posta
    A te wnioski gdzie słać?? I może jakaś podpowiedź co w nich napisać ??
    przydałaby się taka informacja bo jak nie da rady wejść z tele to troszke szkoda by było
    Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4L USM|EF 70-200 4L |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Chyba za późno się obudziłem na kupno biletów - strona ticketpro informuje że wszystkie bilety już wyprzedane, zostały tylko VIP po 600 PLN
    Szkoda że dalej nic nie wiadomo jak z możliwością wniesienia sprzętu bo za 600 PLN obejrzenie imprezy plus przekąski to trochę słaby interes. Alkohol nie wchodzi w grę - samochód na podorędziu

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    jakis adres? bo na stronie nic nie zostalo napisane
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Strona 4 z 25 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów