ja na prawde nie widze w czym macie problem. nie robicie z lampami, wiec ustawiacie na av, najbardziej otwarta przeslone, dobieracie iso i robicie.
jesli przy sporcie chcecie zamrozic ruch, to czasy ponizej 1/400. ot cala filozofia.
ja na prawde nie widze w czym macie problem. nie robicie z lampami, wiec ustawiacie na av, najbardziej otwarta przeslone, dobieracie iso i robicie.
jesli przy sporcie chcecie zamrozic ruch, to czasy ponizej 1/400. ot cala filozofia.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4L USM|EF 70-200 4L |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D
Również czekam na akredytacje foto z red bulla. Ilość miejsc jest ograniczona więc zobaczymy czy prześlą. Ja startuję po akredytację jako Art Director z ogólnopolskiej grupy wydawniczej, ale z tego co odpisała laska z red bulla, to nie są zbyt skorzy przyznawać wszystkim wejściówki.
Na wszelki wypadek mam bilety.
prawie jakbym słyszał że zaraz skończy mi się negatyw :P i trzęsę są mi się ręce z żałości czy zakładać nowy czy też poczekać aż dorwę coś ciekawego :P
Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4L USM|EF 70-200 4L |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D
BTW, jednak mnie nie zobaczycie w wawie, zostaję w bydzi na rzecz tuning-show![]()
Czy ktoś otrzymał już odpowiedź na wniosek akredytacyjny? Termin ich nadsyłania minął 25 sierpnia, odpowiedź miała nadejść do 29 sierpnia (czyli do jutra). I teraz zastanawiam się, czy mój wniosek został odrzucony, czy może jeszcze nikomu nie udzielono odpowiedzi.
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.