Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Trójwymiarowe kartki

Domyślnie

Wiatm

2 tyg temu była wystawa foto amatorska tu w Dublinie i jeden fotograf reklamował 3d foty.
    Wyglądało to tak fota obrobiona specjalnym softem przy bliższym przygadani (fota pocięta na małe paski pionowe z rozjechaniem barw) i na to nachodził plastik tez w pionie linie miał.Efekt 3d robił wrażenie , fotografie można było oglądać z rożnych kątów.
    Jak sie nazywało nie wiem ale widząc ze trza kupić soft + głowice + a4 plastik jeden ok 15 euro przykrywający fotografie.
    Dalej nie pytałem ale cena na pewno spora.

Pozdrawiam Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Dopiero dzisiaj przeczytałam.
    Nie ma się czym chwalić, to takie małe zabawki:

Wstawiłam gify, czemu ich nie widzę w moim poście?...

Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Teraz widać?

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Teraz widać?

Widać. Tylko to animacja a nie trójwymiarowy "wobble" gif.
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Reno, to nie tak. Tu zrobiłaś "animację" z 2 fotek i do tego mało dynamiczną. Poza tym: widzisz tu jakiś trójwymiar?

Te dwa zdjęcia miały się różnić minimalnie. I to różnić miejscem fotografowania - o wspomniane 10 cm w poziomie. A tutaj są dwa zupełnie różne ujęcia.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Reno, to nie tak. Tu zrobiłaś "animację" z 2 fotek i do tego mało dynamiczną. Poza tym: widzisz tu jakiś trójwymiar?

Te dwa zdjęcia miały się różnić minimalnie. I to różnić miejscem fotografowania - o wspomniane 10 cm w poziomie. A tutaj są dwa zupełnie różne ujęcia.
    Ja nie mówię, że zrobiłam trójwymiar .
    GIFa do awataru sobie zrobiłam po prostu. Dzięki temu topicowi bo, szczerze mówiąc, wcześniej nie wiedziałam jak .

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów