Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 129

Wątek: Zdjecia na pokazach lotniczych - technika

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scaramanga
    Bo takiego nie ma,bedzie w niedalekiej przyszlosci...
    Ja lubie jak wisi na scianie.Zrobisz te golen i ksiezyc?
    Voila Pod adresem powyżej jest teraz wersja "full wypas" ;-) Goleń to pikuś, ale znalezienie i dopasowanie księżyca już takie proste nie było...

Powiedz jaki samolot lub smiglowiec Cie interesuje.Przesle odbitke ok. A4,moze byc?
    Alez ehem.. naprawdę dzięki za chęci, ale szkoda Twojego czasu - u mnie i tak to wyląduje gdzieś w albumie między zdjęciami z ZOO i fajerwerkami. Kiedyś próbowałem zrobić "ścianę fotek" - wyglądało to pięknie, ale... tylko przez pierwsze kilka dni :-( Potem zdjęcia zaczęły się wyginać, odpadać (były przypięte szpilkami) i ogólnie kicha.. Ale jak już kiedyś będę na swoim, to koniecznie - jakaś decha albo coś i zdjęcia przyklejone na fest. To jednak robi spore wrażenie na gościach ;-)

Jak już dorobisz się strony, to może coś sobie wybiorę

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[QUOTE=muflon]Voila Pod adresem powyżej jest teraz wersja "full wypas"
    wyglądało to pięknie, ale... tylko przez pierwsze kilka dni :-( Potem zdjęcia zaczęły się wyginać, odpadać (były przypięte szpilkami) i ogólnie kicha.. Ale jak już kiedyś będę na swoim, to koniecznie - jakaś decha albo coś i zdjęcia przyklejone na fest. To jednak robi spore wrażenie na gościach ;-)
    [QUOTE]

Dziekuje,ze sie dla mnie napracowales!Masz u mnie nie jednego browara Zrobiles kawal dobrej roboty.Zdjecie powinienes wyslac do przedstawicielstwa Airbusa.Ja nie przepadam za pasazerskimi,ale lubie wszystko co duze,a ten jest wyjatkowo "duzy".Moim zdaniem ksiezyc nadal "feel`u" calosci.
    Bywasz w Polszcze,czy ja musze zmolestowac brata,ktory mieszka gdzies pod Zurichem o miejscowe na pare dni...?Chyba,ze dopiero za rok na jakies pokazy mnie zaprosisz?Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje!
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Dziekuje,ze sie dla mnie napracowales!Masz u mnie nie jednego browara Zrobiles kawal dobrej roboty.
    Eee, bez przesady kółko to minuta clone'em, a księżyc to 10 minut szukania i 1min machania levelami tak, żeby zgrało się tło

Bywasz w Polszcze
    Wyjątkowo rzadko... póki co nie mam żadnych konkretnych planów (a z reguły robię je na kilka miesięcy w przód).

Chyba,ze dopiero za rok na jakies pokazy mnie zaprosisz?
    No cóż, za miesiąc Axalp - miejsce w domku się by znalazło

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Eee, bez przesady kółko to minuta clone'em, a księżyc to 10 minut szukania i 1min machania levelami tak, żeby zgrało się tło

Wyjątkowo rzadko... póki co nie mam żadnych konkretnych planów (a z reguły robię je na kilka miesięcy w przód).

No cóż, za miesiąc Axalp - miejsce w domku się by znalazło
    Dzieki.W miesiac nie wyrobie paszportu,a timetable na ten miesiac mam juz mocno napiety.Do brata bede jechal,wiec sie spotkamy musowo.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wszystkim fotografujacym to co na nasze i nie nasze niebo "wlata" polecam najnowszy numer ponizszego pisma z pieknymi zdjeciami,czytajac tytul wiadomo czyimi,guru tej dziedziny.Wiekszosc zrobiona jest niestety air2air ale podpatrzec i przeniesc do swojego warsztatu zawsze cos mozna. :

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Wszystkim fotografujacym to co na nasze i nie nasze niebo "wlata" polecam najnowszy numer ponizszego pisma z pieknymi zdjeciami,czytajac tytul wiadomo czyimi,guru tej dziedziny.Wiekszosc zrobiona jest niestety air2air ale podpatrzec i przeniesc do swojego warsztatu zawsze cos mozna.
    Eee, ja takich gazet nie czytam, podobnie jak stron "guru" itp. staram się nie oglądać. To psuje humor :-) bo się człek wkurza, że też by chciał...

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Eee, ja takich gazet nie czytam, podobnie jak stron "guru" itp. staram się nie oglądać. To psuje humor :-) bo się człek wkurza, że też by chciał...
    A ja wlasnie lubie, dlaczego nie mialbym ogladac cos co jest dobrze zrobione ? To jest troche jak nie patrzenie sie na Ferrari bo mnie na niego nie stac i nie chce sie denerwowac
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Właśnie wróciłem z Kolonii, gdzie m.in. pojeździłem sobie na roller-coasterze :-) A co to ma wspólnego z wątkiem? Ano to, że zabrałem do niego 20D+grip+24-70. I to nie był dobry pomysł... Jeśli ktoś kiedyś Wam powie, że taki np. M. Adamski to ma fajnie, "bo mu wszystko załatwią, wsiada, leci i foci" (częsta opinia na p.r.l) to będzie się gruuuuubo mylił... Prawdę mówiąc, po pierwszych kilku sekundach jazdy wiedziałem już jedno: że chcę tylko dowieźć aparat do końca i nie zabić nim kogoś :-) A ręka boli mnie do dziś...

BTW, 300 postów do przeczytania...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[QUOTE=muflon]Właśnie wróciłem z Kolonii, gdzie m.in. pojeździłem sobie na roller-coasterze :-) Jeśli ktoś kiedyś Wam powie, że taki np. M. Adamski to ma fajnie, "bo mu wszystko załatwią, wsiada, leci i foci" (częsta opinia na p.r.l) to będzie się gruuuuubo mylił... Prawdę mówiąc, po pierwszych kilku sekundach jazdy wiedziałem już jedno: że chcę tylko dowieźć aparat do końca i nie zabić nim kogoś :-) A ręka boli mnie do dziś...
    QUOTE]

Jazda na rollercoasterze ma malo wspolnego z lataniem.
    Latalem juz nie raz i to bez zadnych sensacji.Dalem sie namowic raz na karuzele(chcialem z niej zadzwonic z komorki aby zatrzymali to cholerstwo
    i udowodnilem,ze nie da rady zlapac zasiegu).Dochodzilem z godzine do siebie.
    Pare lat pozniej wsiadlem do rakiety(dzieciarnia szalala na jej punkcie).W srodku nie bylko zadnych uchwytow i dobrze,ze sie jakos zaparlem nogami bo nie wiem co by bylo...Po wyjsciu leczylem sie do wieczora browarem,a 2 darmowe bilety oddalem dzieciakom.
    Ostatnio edytowane przez Scaramanga ; 06-09-2005 o 16:06

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Jazda na rollercoasterze ma malo wspolnego z lataniem.
    Latalem juz nie raz i to bez zadnych sensacji.
    Dla pewności: robiłeś zdjęcia w locie "rurami" z zespołami akrobacyjnymi? (jakimi? może jakieś linki do fotek?) Bo ja właśnie to miałem na myśli... Oczywiście że w zwykłej Wildze czy innym Pilatusie to nie problem - kolega ze szwajcarskiego forum właśnie niedawno robił pierwsze w życiu zdjęcia air-to-air znajomym z Ticino P3-Flyers Team i wyszły całkiem przyzwoite. Ale to jakby inna bajka...

Edit: a co do rollercoasterów opinię mam podobną :-) żona musi mnie na siłę wyciągać na takie atrakcje...

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów