Pokaż wyniki od 1 do 10 z 129

Wątek: Zdjecia na pokazach lotniczych - technika

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[QUOTE=muflon]Voila Pod adresem powyżej jest teraz wersja "full wypas"
    wyglądało to pięknie, ale... tylko przez pierwsze kilka dni :-( Potem zdjęcia zaczęły się wyginać, odpadać (były przypięte szpilkami) i ogólnie kicha.. Ale jak już kiedyś będę na swoim, to koniecznie - jakaś decha albo coś i zdjęcia przyklejone na fest. To jednak robi spore wrażenie na gościach ;-)
    [QUOTE]

Dziekuje,ze sie dla mnie napracowales!Masz u mnie nie jednego browara Zrobiles kawal dobrej roboty.Zdjecie powinienes wyslac do przedstawicielstwa Airbusa.Ja nie przepadam za pasazerskimi,ale lubie wszystko co duze,a ten jest wyjatkowo "duzy".Moim zdaniem ksiezyc nadal "feel`u" calosci.
    Bywasz w Polszcze,czy ja musze zmolestowac brata,ktory mieszka gdzies pod Zurichem o miejscowe na pare dni...?Chyba,ze dopiero za rok na jakies pokazy mnie zaprosisz?Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje!
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scaramanga
    Dziekuje,ze sie dla mnie napracowales!Masz u mnie nie jednego browara Zrobiles kawal dobrej roboty.
    Eee, bez przesady kółko to minuta clone'em, a księżyc to 10 minut szukania i 1min machania levelami tak, żeby zgrało się tło

Bywasz w Polszcze
    Wyjątkowo rzadko... póki co nie mam żadnych konkretnych planów (a z reguły robię je na kilka miesięcy w przód).

Chyba,ze dopiero za rok na jakies pokazy mnie zaprosisz?
    No cóż, za miesiąc Axalp - miejsce w domku się by znalazło

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Eee, bez przesady kółko to minuta clone'em, a księżyc to 10 minut szukania i 1min machania levelami tak, żeby zgrało się tło

Wyjątkowo rzadko... póki co nie mam żadnych konkretnych planów (a z reguły robię je na kilka miesięcy w przód).

No cóż, za miesiąc Axalp - miejsce w domku się by znalazło
    Dzieki.W miesiac nie wyrobie paszportu,a timetable na ten miesiac mam juz mocno napiety.Do brata bede jechal,wiec sie spotkamy musowo.
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Uprawnienia umieszczania postów