No w koncu po dlugiej przerwie cos napisze... bo w tym temacie oblatany jestem :P w USA mozna fotografowac wszystko i wszystkich oprocz obiektow militarnych.... cywilne lotniska mozesz sobnie fotografowac ile chcesz i jak chcesz... czasem zdazy sie ze policja podjedzie i zapyta ciebie o cel robienia zdjec i poprostu cie sprawdza ale zabronic nie mgoa, nie maja prawa.... jesli chodzi o obiekty wojskowe to mozna je fotografowac ale mozna tez stracic zdjecia na prozbe odpowiednich wladz... samoloty w czasie pokazow lotniczych mozna fotografowac do woli i jakim sie chce sprzetem... ja pracuje dla wojska czasami robiac zdjecia na pewnych bardzo ale to bardzo scislych zasadach... o ktorych nie bede sie rozpisywal ui mialem okazje latac roznymi samolotami od cessny do f-18... w czwartek 11 czerwca bede robil zdjecia podczas treniongu T-Birds mam jedno miejsce wolne moge zabrac jak ktos mieszka w Maryland... a w sobote i niedziele najwiekszy Airshow w usa nad Oceanem... OC AirShow 2009... tez moge kogos wziac na swoja akredytacje....