zafarb mi się nie podoba, za zielono...
zafarb mi się nie podoba, za zielono...
# 10
EOS 450d + EF-S 18-55 IS + EF 50mm 1.8 mk2 + A95
Na ostatni zdjęciu ta ręka wisi w powietrzu? Trochę to przeszkadza. Bardzo podoba mi się kadrowanie do kwadratu, lecz jak by to był kwadrat w oryginale byłoby jeszcze ciekawiej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zapomniałem. B&W moim zdaniem było by ciekawsze.
Ostatnio edytowane przez Dżobert ; 27-06-2008 o 13:51 Powód: Automerged Doublepost
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
Mam wrażenie że nie doświetlasz zdjęć z jakiegoś powodu. 1,4,7 najlepsze z całości, ale głównie za kadry, bo technicznie nie do końca dobre.
Ostatnie były by subtelniejsze bez tego czegoś na nadgarstku.
1-5 słabo z powodu oświetlenia kontrastowe z boku i cała modelka niedoświetlona.
Jak sie upierasz na dane miejsce to przyjdź tam o innej porze dnia i/lub gdy słońce za chmurami.
Jak się nie upierasz to zmień miejsce i zrób parę kroków dookoła modelki, by albo mieć ją całą albo kontrastowo oświetloną a nie tak 'pstryk i jest' .
Pozostałe OK, bo trafiło ci cię łagodniejsze oświetlenie a modelka urocza.
1 good
8 brakuje kolorów
12 inne miejsce ale poza podobna jak na poprzednich zdjeciach
ciekawe miejsce... pozy 11 i 13 bardzo podobne, o 12 już nie wspomnę.. kreatywniej trochę!![]()
11-13 trochę specyficzne miejsce, mam wrażenie, że modelka hm, nie pasuje do tej specyfiki. Tak jak pisała Gunia, pozy mało przekonywające.