lisek je fajny, tylko mało środowiskowy. Skoszona trawa, hmm![]()
lisek je fajny, tylko mało środowiskowy. Skoszona trawa, hmm![]()
Coś Ty! Pszczółki bzyczały, łąka pachniała, chmurki żeglowały po niebie, bociany lądowały od czasu do czasu (nawet mam kilka kadrów boćków razem z Liskiem). Fajnie było..
Zrobiłam je w Jabłonce (gmina Dźwierzuty) - nie wiem czy to Natura 2000? Zdjęcia mogę mu i tak udostępnić - wszystko co ma związek z walką o środowisko robię chętnie i bez honorarium...A nie zrobiłaś tego zdjęcia na obszarze Natura 2000 przypadkiem? Mój kolega poszukuje fajnych zdjęć z takich obszarów do umieszczenia w serwisie - oczywiście pod nazwiskiem autora.
Lisek bardzo się spodobał mojej córce, chce sobie wydrukować do albumu, można , prawda?;-), a ja gratuluję zwycięzcy, zdjęcie zdecydowanie wyróżnia się z pozostałych, świetny nastrój. Świetne uchwycenie właściwego momentu. Poza tym za temat przyznałbym I miejsce za ptaszka pazurkowi. Przy okazji dziękuję za kilka głosów na moją 9-tkę.![]()
5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...