Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: [Dorn] Stal Rzeszów - Stal Gorzów (żużel)

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

W zasadzie to 8 koszulek było tylko na pierwszym meczu - potem to albo były 3-4, albo nie było wcale (np. na z Tarnowem czy Częstochowa)
    Jeśli chodzi o akredytacje, to rzeczywiscie najłatwiej przez jakieś redakcje. Mozna też dzwonic i pytac w sekcji - ale wydaje mi się ze to juz moze być trudne.

gushman - ostrzone tylko raz USM 200,0.3,0 a kolorki .... moze i masz racje - ja mam mizerne LCD i pewnie dlatego oddanie kolorów u mnie jest jakie jest.
    Odnośnie miejsc - po w Rzeszowie, rzeczywiscie mało jest mozliwości - chodzę po murawie, ale walka w zasadzie jest tylko w 1 łuku - taki tor. Poza tym, to prawie dookoła toru jest barierka - a tam gdzie jej nie ma to ochrona od razu sie czepia i wyrzuca Klienta.

Alzail - nie zarabiam na fotografowaniu. Fotografuję amatorsko - bo lubię. Z sekcją mam tylko taki układ, że jak chce to mogę przyjść i fotografować ale potem daję im cześć zdjęć (na stronę, ...). Większosć daje do siebie na stronę albo trzymam na dysku i pokazuję znajomym
    Ostatnio edytowane przez Dorn ; 26-06-2008 o 16:26
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dorn Zobacz posta
    Alzail - nie zarabiam na fotografowaniu. Fotografuję amatorsko - bo lubię. Z sekcją mam tylko taki układ, że jak chce to mogę przyjść i fotografować ale potem daję im cześć zdjęć (na stronę, ...). Większosć daje do siebie na stronę albo trzymam na dysku i pokazuję znajomym
    Czułem że tak o to sobie tam wejść nie można Chociaż znowu jak pisze gushman może się trafić że bez niczego wejdzie się do parku maszyn, a potem na płytę.

ps: super zdjęcia gushman, ale ta ramka to mnie wkurza
    350D

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Pracuję właśnie nad inną, bo ta mnie też drażni.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów