Przez miesiąc ( tyle mam 350d ) wypstrykałem jakieś 1500 fotek, z tego ok 500 na testy, tysiak na różnego rodzaju głębsze próby i sesje.Zamieszczone przez Routlaw
Przez miesiąc ( tyle mam 350d ) wypstrykałem jakieś 1500 fotek, z tego ok 500 na testy, tysiak na różnego rodzaju głębsze próby i sesje.Zamieszczone przez Routlaw
Witam
20D......od 15.10.2005 do teraz 415 fotek.....tylko tyle bo mam lekki palec wytrenowany na analogu
Pozdrawiam
Przez dwa lata użytkowania mój 10D zaliczył jakieś 60 tysięcy klapnięć i nadal śmiga aż miło.
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
Aparat mam od lipca tego roku. Licznik 8000 zdjęć. Ja też robię ich coraz mniej a coraz więcej myślę. No ale na Air Show w ciągu jednego dnia zrobiłem 1200 fotek ;-) Szło seriami jak z kałacha. Gdzieś czytałem, że 20D wytrzymuje do 100.000 fotek. Mam nadzieję, że to prawda.
FOTOINKWIZYTOR
przeca jak padnie migawka to sie aparat cały nie popsuje...
sie wymjyni i idzie dalij cykać, czy ni?
słyszołech, że to kosztuje jakiś 600 złotków, ale zawsze mynij niż nowo puszka...
No cóż "wszystko już było" :-)
http://canon-board.info/showthread.php?t=355
Janusz