Koleżanka miała ochotę na odrobinę "modelowania".
Będą następne.
30D + Sigma 105 macro + zagajnik + popieprzone słońce + blenda
Koleżanka miała ochotę na odrobinę "modelowania".
Będą następne.
30D + Sigma 105 macro + zagajnik + popieprzone słońce + blenda
I cyfra i analog...
Kolezanka jest gornikiem, czy hutnikiem??
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
troche jak te slynne portrety spawaczy z stoczni gdanskiej![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Jak dla mnie światło i koloryt niezbyt przyjemny, koleżanka ok, dobrze by jej było w naturalnym oświetleniu
5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...
Tło niefortunne, kadrowanie przypadkowe, a skóra to...łomatko...spróbuj przynajmniej ciało do porządku doprowadzić. Modelka w porządku, warto jej nie stracić przez podobną obróbkę.
C-F-K - forever
Next Generation![]()
Jesli chodzi o kadr i tło to nie mam nic do zarzucenia - pod tym wzgledem zdjęcie mi się podoba. Przebajerzenie skóry - jak pozostali. Może spróbuj obrobić jej jeszcze raz, bo zdjęcie naprawdę niegłupie.
Miłego dniamoja www
O Obróbce wspomnieli pozostali. Od siebie dodam tylko, że strasznie przeszkadza mi cięcie na łokciach. Można by spróbować kadrować szerzej.
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"