Koleżanka miała ochotę na odrobinę "modelowania".
Będą następne.
30D + Sigma 105 macro + zagajnik + popieprzone słońce + blenda
Koleżanka miała ochotę na odrobinę "modelowania".
Będą następne.
30D + Sigma 105 macro + zagajnik + popieprzone słońce + blenda
I cyfra i analog...
Kolezanka jest gornikiem, czy hutnikiem??
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Jak dla mnie światło i koloryt niezbyt przyjemny, koleżanka ok, dobrze by jej było w naturalnym oświetleniu
5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...
Jak w opisie zdjęcia - słońce i blenda. Najprzyjemniejszy jak dla mnie odcień skóry daje światło słoneczne, nie ostre oczywiście. Naturalne - bez PSucia. Co do obróbki ograniczyłbym się w tym przypadku do zbalansowania bieli.
5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...
troche jak te slynne portrety spawaczy z stoczni gdanskiej![]()
Tło niefortunne, kadrowanie przypadkowe, a skóra to...łomatko...spróbuj przynajmniej ciało do porządku doprowadzić. Modelka w porządku, warto jej nie stracić przez podobną obróbkę.
C-F-K - forever
Next Generation![]()