Czemu miniaturki ?
Wstaw pełne obrazy i można będzie coś pooglądać,
nie chce mi się wchodzić w każdy z osobna obraz.
![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Super widoczki
3 i 8 szkoda że poruszone-nieostre![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
3 mozliwe bo robilem z aparatem opartym na murze, 8 z statywu wydaje mi sie ze jest ok, ciekawe co inni na to zdjecie napisza ?
Duzo checi, troche sprzetu i ciagle malo wiedzy
i jeszcze jedno miejsce przy, ktorym musialem stanac na dluzsza chwile, zrobione w Buffalo w USA
widoczki bardzo fajne, zdjecia przy takich same sie robią, ostatnie foto za to mimo wartosci poznawczo/historycznej nie niesie za soba niczego innego
![]()
EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
www.djmal.pl
widoczki moze i fajne ale czy zdjecia dobre ? ja mam watpliwosci i mysle, ze sa mierne nie oddaja emocji,ktore odczuwalem w danym momencie uwazam ze brakuje im indywidualizmu i tego czegos co by spowodowalo ze bylyby wyjatkowe, stad tez prosba o ocene i krytyke od osob, ktore na pewno maja wiedze znacznie przewyzszajaca moja ale tez potrafiliby wykonac te zdjecia w inny sposob.
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Heja. Jak na moje niewielkie doswiadczenie to ja widze to tak:
8 i 9 podoba mi sie nawet nie mam wiekszych zastrzezen. Orzelek fajne kolorki ale jak kolega wyzej napisal nic tam nie widze.
A co do reszty, to zupelnie kiepsciutko z kolorkami. Jak dla mnie to duzo obrobki tam trzeba. A w zasadzie nie duzo ale kilkoma suwaczkami w LIGHTROOMIE bym pokrecil.