Nie bądź frajer, za parę dni premiera D700![]()
Nie bądź frajer, za parę dni premiera D700![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Te wyniesione ulotki wyglądaja na prawdziwe, więc D700 chyba będzie i pewnie bedzie za...bisty i pewnie bedzie kosztował minimum 9K, nie wiem czy to cena dla ludu... Ciekaw jestem kiedy bedzie 35-ka 1.4??? Pytanie jeszcze kiedy D700 będzie w sklepach? W grudniu? Swoją drogą szkoda trochę tych Twoich szkieł. Może jednak warto poczekać.
Coś gdzieś ostatnio czytałem że Nikon ma zamiar odświeżyć w końcu stałki.
Więc jeśli rzeczywiście mieli by wypuścić także tanie FF to miałbyś to co chcesz w Nikonie i nie musiał byś sie bujać ze zmianą systemu.
Pytanie tylko ile to wszystko u Nikona potrwa, czy te przecieki są prawdziwe i czy chcesz/możesz czekać.
Jeśli chodzi o 5D to najlepsze co możesz zrobić to pomęczyć jeszcze tego kolegę o pożyczenie 5D bo żadne nasze rady nie zastąpią twoich własnych doświadczeń/wrażeń i wniosków z obcowania z tą puszką.
Pzdr
C - lustra, szkła i błysk