ja bym osobiście radził sie wstrzymać, w końcu nikon ma wypuscic dwa nowe FF, prawdą jest tez ze i Canon ma wypuscic 5d mk II wiec mk I stanieje ostro.
ja bym osobiście radził sie wstrzymać, w końcu nikon ma wypuscic dwa nowe FF, prawdą jest tez ze i Canon ma wypuscic 5d mk II wiec mk I stanieje ostro.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX
ciekawe kedy wejdzie 5d mark II, mial byc hmm w lutym 2008 a juz mamy prawie lipiec
[SIGPIC][/SIGPIC]
Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX
wątek o tym traktujący znajduje się tutaj:
http://canon-board.info/showthread.php?t=21820
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A wracając do tematu... Czy Autor wątku dalej chce się przesiadać?
PS
Mnie też nie podchodzą białe tele.
Kiedyś już postulowaliśmy, żeby były dwie wersje (stadionowa i dla ludzi), przy okazji "obgadywania" ewentualnego, nowego 100-400, też chyba ostatnio było na ten temat...
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner