ocho! ten wątek podoba mi się o niebo bardziej niż wszystkie "sprzętowo - onanistyczne", wszystkim gratuluję i się pochwalę, że dołączę do klubu za jakieś 7-8 miesięcy... dowiedziałem się o tym kilka dni temu! jupi!)
ocho! ten wątek podoba mi się o niebo bardziej niż wszystkie "sprzętowo - onanistyczne", wszystkim gratuluję i się pochwalę, że dołączę do klubu za jakieś 7-8 miesięcy... dowiedziałem się o tym kilka dni temu! jupi!)
Zazwyczaj to jest taka specjalizacja - albo chlopcy albo dziewczynki[/QUOTE]
dokładnie my drugim razem chcieliśmy mieć córkę i co... mamy dwóch rozrabiaków takich że szok jeden lepszy od drugiego. Trzeci pewnie też byłby syn więc chyba sobie odpuścimy trzech nas w domu starczy a jak każdy będzie miał takie drogie hobby, masakra bankrut jak nic![]()
Dzięki za życzenia, mam nadzieję, że wkrótce będzie w domu![]()
A co do fotki to mam i szersze też ale to mi najbardziej odpowiadało, zresztą ciemnica w korytarzu 1/10 ISO 1000 jeśli pamiętam dobrze (kurna ale zboczony jestem zamiast o córce to ja o sprzęcie - wybaczcie) Co do kolegów, którzy oferowali się pomóc przy kąpielach
jakoś dam radę
pozdrawiam obecnych i przyszłych ojców.
lecę do szpitala![]()
p.s te 35 L to ja kiedyś dorwę. Może córki się zrzucą i tacie kupią na prezent
- tylko długo czekać ech...
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
przylaczam sie do gratulacjiten pomysl z pretekstem do zakupu szkla jest bardzo dobrym pomyslem
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się