Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Chwalę się co mi tam !

Domyślnie

ocho! ten wątek podoba mi się o niebo bardziej niż wszystkie "sprzętowo - onanistyczne", wszystkim gratuluję i się pochwalę, że dołączę do klubu za jakieś 7-8 miesięcy... dowiedziałem się o tym kilka dni temu! jupi! )

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

Zazwyczaj to jest taka specjalizacja - albo chlopcy albo dziewczynki [/QUOTE]

dokładnie my drugim razem chcieliśmy mieć córkę i co... mamy dwóch rozrabiaków takich że szok jeden lepszy od drugiego. Trzeci pewnie też byłby syn więc chyba sobie odpuścimy trzech nas w domu starczy a jak każdy będzie miał takie drogie hobby, masakra bankrut jak nic

Domyślnie

Dzięki za życzenia, mam nadzieję, że wkrótce będzie w domu
    A co do fotki to mam i szersze też ale to mi najbardziej odpowiadało, zresztą ciemnica w korytarzu 1/10 ISO 1000 jeśli pamiętam dobrze (kurna ale zboczony jestem zamiast o córce to ja o sprzęcie - wybaczcie ) Co do kolegów, którzy oferowali się pomóc przy kąpielach jakoś dam radę
    pozdrawiam obecnych i przyszłych ojców.
    lecę do szpitala
    p.s te 35 L to ja kiedyś dorwę . Może córki się zrzucą i tacie kupią na prezent - tylko długo czekać ech...
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romko Zobacz posta
    Gratulacje!!! , właśnie dołączyłeś do klubu 2+2. Wkrótce się przekonasz , że co dwójka to nie jedno. Radość x2, obowiązki x4, żeby Cię pocieszyć - potencjalna możliwość focenia ciekawych ujęć x8:razz:
    Ilość potencjalnych problemów - x16 :-)
    Gratuluję serdecznie :-)

/me w konfiguracji 2+2
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

przylaczam sie do gratulacji ten pomysl z pretekstem do zakupu szkla jest bardzo dobrym pomyslem
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów