Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 89

Wątek: [Poznan] Samoloty

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja też będę pozdr
    5d + L plecak

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    W niedziele !! Wg. informacji jakie wygrzebalem z roznych miejsc zaczyna sie to o 11-tej parada F-16, a pozniej bedzie cala reszta...
    wow, dopiero znalazłem ten wątek
    oczywiście też się wybieram!!! :razz:

właśnie do nich zadzwoniłem: oficer - dość krótko - powiedział, że "loty jakieś będą około 14.00".
    na pytanie, czy jakieś ciekawsze miejsca do robienia zdjęć będzie można "załatwić", powiedział, że bez akredytacji prasowej - w żadnym wypadku

generalnie odesłał mnie do rzecznika prasowego. mam tel i nazwisko, ale będzie dostępny dopiero jutro... w sumie moglibyśmy określić kogo reprezentujemy (np. "Canon Board" albo coś) bo to pomaga w takich kontaktach
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    wow, dopiero znalazłem ten wątek
    oczywiście też się wybieram!!! :razz:
    Wynika ze na drugi raz jak bedzie impreza to trzeba bedzie wyszukac wszystkich uzytkownikow forum i wyslac do kazde PW zeby nie pomineli watku

właśnie do nich zadzwoniłem: oficer - dość krótko - powiedział, że "loty jakieś będą około 14.00".
    na pytanie, czy jakieś ciekawsze miejsca do robienia zdjęć będzie można "załatwić", powiedział, że bez akredytacji prasowej - w żadnym wypadku
    Dziwne ze tak pozno, a czy "oficer" powiedzial o jakie loty mu chodzi czy nie ?? Bo wiadomo ze nie tylko beda lataly mysliwce...

generalnie odesłał mnie do rzecznika prasowego. mam tel i nazwisko, ale będzie dostępny dopiero jutro... w sumie moglibyśmy określić kogo reprezentujemy (np. "Canon Board" albo coś) bo to pomaga w takich kontaktach
    No i widzicie ?? Trzeba w koncu zrobic te koszulki "Canon Board - Photo Team" i bedziemy mieli niezla sile przebicia

Teraz prosba na powaznie. Zadzwon jutro i napisz co i jak, czy jest jakis rozklad czy wszystko bedzie "godzinna improwizacja" ?? Bo na stronie oczywiscie niczego nie podali
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert P.
    Raczej będe napewno, być może się spotkamy.
    Ja bede na 90% w moro, raczej przy barierkach, z grupka znajomych Wzrost: jakies 180 cm...
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ja bede na 90% w moro, raczej przy barierkach, z grupka znajomych Wzrost: jakies 180 cm...
    poznamy Cie po sigu ;-)

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wynika ze na drugi raz jak bedzie impreza to trzeba bedzie wyszukac wszystkich uzytkownikow forum i wyslac do kazde PW zeby nie pomineli watku
    taaaaaa
    ja szukałem głównie pod plenery, wydarzenia mi się jakoś z czymś innym kojarzą...

Dziwne ze tak pozno, a czy "oficer" powiedzial o jakie loty mu chodzi czy nie ?? Bo wiadomo ze nie tylko beda lataly mysliwce...
    "oficer" był bardzo tajemniczy, powiedziałem mu, że słyszałem, że o 11. mają te F-16 prze/przy-lecieć i zapytałem, czy rzezcywiście, a on na to: "gdzie, panie, one tu już są od dawna i stoją, niech mnie pan za język nie ciągnie, powiem tylko że około 14. będą loty, a reszta pytań do rzecznika..."

czyli jak widzicie, pełna otwartość i przyjazna polityka informacyjna

No i widzicie ?? Trzeba w koncu zrobic te koszulki "Canon Board - Photo Team" i bedziemy mieli niezla sile przebicia
    też tak uważam! już to w innych klubach przerabialiśmy. fajne koszulki (dobra jakość) z własnym nadrukiem to koszt około 20-25,- za sztukę.

Teraz prosba na powaznie. Zadzwon jutro i napisz co i jak, czy jest jakis rozklad czy wszystko bedzie "godzinna improwizacja" ?? Bo na stronie oczywiscie niczego nie podali
    zadzwonię i powiadomię, ale szczerze mówiąc na wiele nie liczę
    pozdro.,
    m.

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

wypas
    coś tak bliziutko, a jade na wesele akurat

a koszulka miodzio pomysł

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    poznamy Cie po sigu ;-)
    A nie lepiej po Avatarze ??
    Troche moich knotow

Miasto
    Poznań

Domyślnie

taaaaaa
    ja szukałem głównie pod plenery, wydarzenia mi się jakoś z czymś innym kojarzą...
    A czy w PL taka impreza to nie wydarzenie ?

"oficer" był bardzo tajemniczy, powiedziałem mu, że słyszałem, że o 11. mają te F-16 prze/przy-lecieć i zapytałem, czy rzezcywiście, a on na to: "gdzie, panie, one tu już są od dawna i stoją, niech mnie pan za język nie ciągnie, powiem tylko że około 14. będą loty, a reszta pytań do rzecznika..."

czyli jak widzicie, pełna otwartość i przyjazna polityka informacyjna
    No i to mnie najbardziej wkurza, czlowiek ma checi a tu go zniechecaja. W zeszlym roku jak byl Air Met (czy jakos tak) to tez informacji jak na lekarstwo. Juz mi sie czasem odechciewa...

też tak uważam! już to w innych klubach przerabialiśmy. fajne koszulki (dobra jakość) z własnym nadrukiem to koszt około 20-25,- za sztukę.
    Widac troche chetnych jest, to moze osobny watek na ten temat ?? Tylko niech jakis Moderator powie gdzie by to pasowalo bo nie wiem (hidepark ?).

zadzwonię i powiadomię, ale szczerze mówiąc na wiele nie liczę
    Kazda informacja jest cenna...
    Troche moich knotow

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadeit
    wypas
    coś tak bliziutko, a jade na wesele akurat

a koszulka miodzio pomysł

pozdrawiam
    Chwila, a nie mozesz na wesele pojechac PO spotkaniu ?
    Troche moich knotow

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów