Wszelka krytyka mile widziana.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie mogę edytować...
Oryginał prosto z aparatu: http://img515.imageshack.us/img515/5998/img0387sl4.jpg Jakby ktos chciał sie pobawić.
Wszelka krytyka mile widziana.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie mogę edytować...
Oryginał prosto z aparatu: http://img515.imageshack.us/img515/5998/img0387sl4.jpg Jakby ktos chciał sie pobawić.
Ostatnio edytowane przez canis_lupus ; 21-06-2008 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost
Jakieś sugestie? Krytyka?
Ja się nie znam ( jak już wielokrotnie zostało to na tym forum wykazane) ale może jednak brodę lepiej było nie ucinać?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Tez tak pomyślałem, ale już po zrobieniu zdjęcia i "oddaleniu" się modelki
Jak obróbka?
Akurat to zdjęcie było zrobione dosyć spontanicznie i o 23 wieczorem. Musiałem użyć lampy. Białko lewego oka wybieliłem nieco bo dziewczyna miała uszkodzone naczyńko w oku (co widac na oryginale). Możesz zaproponowac swoja wersje obróbki?
Witaj wilku!
Czemu tak nieśmiało?
Na wstępie muszę powiedzieć, że w/g mnie orginałem z puszki jest RAW, a nie jpeg ukształtowane softem aparatu.
Jak zaznaczyła Paenka kadr jest dyskusyjny, trochę za ciasno to strzeliłeś.
Ale skoro zapraszasz do własnych koncepcji to wklejam b&w:
C-F-K - forever
Fajne, ale chyba strasznie sie uwydatniły plamki na nosie. w mojej wersji tak bardzo ich nie widać.
A co powiecie na coś takiego? Starałem sie crobić coś a'la high-key:
Nie wiem czemu, ale lubię ciasne kadry. Następne będą szersze, tylko chwilowo chętnych modelek brak.
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 23-06-2008 o 14:23 Powód: resize image
Cannis, high key nie naprawi ci kadru. Zaginęła faktura skóry, ale skoro taka twoja wola cóż, twoja fotografia, jesteś tu gospodarzem.
Ktoś tutaj też coś mówił o dziurkach nosowych...Nie męcz już tej fotki i daj dziewczynie spokój.
Chętnie zobaczymy coś więcej niż jedną.
C-F-K - forever
Cannis - high key uzyskujesz światłem, nie photoshopem.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...