Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Zdjecia pary w ciazy

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Londyn

Lightbulb Zdjecia pary w ciazy

Witam,
    Mam jutro mala sesje ze znajomymi. Ona jest wysoko w ciazy a on czarnoskory i poprosili czy bymnie wpadl i porobil roche fotek.
    Biore ze soba lampy studyjne, biale/czarne tlo.
    Nie robilem nigdy par w ciazy.
    Macie jakies fajne pomysly albo widzieliscie cos ciekawego co moglbym sprobowac jutro pstryknac??
    dzieki.pozdrawiam.
    Patryk
    2*5D II,40D, A-1 no i szkla czywiscie.

Domyślnie

Dawaj sporo brzuszka, polecam patent w stylu rece mezczyzny na brzuchu ulozone w serce, badz serce wymalowane jakims kremem. No i jeszcze kontur meskiej twarzy calujacej brzuch.
    pudelko z dziura

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nosferat Zobacz posta
    Dawaj sporo brzuszka, polecam patent w stylu rece mezczyzny na brzuchu ulozone w serce, badz serce wymalowane jakims kremem. No i jeszcze kontur meskiej twarzy calujacej brzuch.
    Ja się nie znam, ale jakies takie tandetne mi się wydaje.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Wink

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Ja się nie znam, ale jakies takie tandetne mi się wydaje.
    A calowales kiedys brzuch swojej ciezarnej kobiety?

Zapewniam Cie, ze tylko Ci sie tak wydaje, lub moze tylko tak wyglada

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Lampa i tła nie załatwią sprawy i niczego nie gwarantują Musisz zadbać o to, by para była wyluzowana, zachowywała się naturalnie. Ja bym spróbował wykorzystać też sypialnię - światło, odpowiednia pościel, poduszki, różne kąty widzenia. I oczywiście jedno źródło światła ... potem to wzbogacać. Mistrzem w pokazywaniu ciała kobiety, również ciężarnej, jest Wacław Wantuch. Polecam studiowanie jego prac - znakomita szkoła, zobacz część na stronie.
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patart Zobacz posta
    Nie robilem nigdy par w ciazy.
    Troszkę czepialsko ale proponowałbym darowanie sobie takich skrótów myślowych. Niby wiadomo o co chodzi ale jednak razi, bo jak para może być w ciąży? Nielogiczne i nie po polsku. Propozycja na szybko: "Zdjęcie pary; kobieta w ciąży" .

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Troszkę czepialsko ale proponowałbym darowanie sobie takich skrótów myślowych. Niby wiadomo o co chodzi ale jednak razi, bo jak para może być w ciąży? Nielogiczne i nie po polsku. Propozycja na szybko: "Zdjęcie pary; kobieta w ciąży" .
    Vitez błagam Cie .... weź no zrób wywiad wśród znajomych mających dzieci i wróć do tego swojego posta z nowo nabytą wiedzą. Zobaczysz że coś co pozornie wydaję się być nielogiczne tak na prawdę jest zupełnie normalnie.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Vitez błagam Cie .... weź no zrób wywiad wśród znajomych mających dzieci i wróć do tego swojego posta z nowo nabytą wiedzą. Zobaczysz że coś co pozornie wydaję się być nielogiczne tak na prawdę jest zupełnie normalnie.
    Mi chodzi o język polski a nie życie .
    A że ten język schodzi na psy (z czym bodajże i ty próbujesz walczyć) i zalewa nas byleszybsza, nielogiczna pseudopotoczność to już inna sprawa .
    Wolę jednak zrobić wywiad np z Miodkiem niż ze znajomymi (obu płci) będącymi w ciąży .
    Jak dla mnie tylko kobieta z pary może być w ciąży a nie cała para. Kropeczka.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mi chodzi o język polski a nie życie .
    A że ten język schodzi na psy (z czym bodajże i ty próbujesz walczyć) i zalewa nas byleszybsza, nielogiczna pseudopotoczność to już inna sprawa .
    Wolę jednak zrobić wywiad np z Miodkiem niż ze znajomymi (obu płci) będącymi w ciąży .
    Polecam zapoznać się z definicją językowego środka stylistycznego jakim jest metafora. Walczy się z niepoprawnymi formami a nie z takimi, które wzbogacają, a nie jak próbujesz udowodnić, niszczą język polski.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Poczekajmy aż będziesz miał dzieci.
    Na szczęście język (polski) jest giętki i się Miodków nie boi (ani par w ciąży).
    I nie jest to jakaś tam pseudopotoczność, tylko zwyczajne wyrażenie emocjonalnej więzi z partnerką i odpowiedzialności za dziecko.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów