ale to normalne kto zwraca uwage na takie bledy, jak szosty czerwies, a szosty czerwca, no ktora forma poprawa ?? Takich przykladow jest pelno, ale po za tym slownikowym masz potoczny, i inne cuda, jezyk ewoluuje.
ale to normalne kto zwraca uwage na takie bledy, jak szosty czerwies, a szosty czerwca, no ktora forma poprawa ?? Takich przykladow jest pelno, ale po za tym slownikowym masz potoczny, i inne cuda, jezyk ewoluuje.
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Dodam tylko iz "przyjęło sie" mowienie o byciu wspolnym w ciazy rowniez w szpitalach, szkołach rodzenia, przychodniach - przykladowo lekarze neonatolodzy taki jezyk uzywaja, co wiecej rowniez mowi sie np. "kiedy macie termin porodu". Tak naprawde chodzi tutaj aby podkreslic iz dziecko jest wspolne i aby tatus czul sie rowniez wazny i emocjonalnie zwiazany. W sumie chyba nic w tym zlego, a wiecej chyba dobrego :smile:
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Pan Miodek rowniez powiedzial ze mozna rownoczesnie uzywac formy "pisze" i "jest napisane".
I co, dalej chcesz z nim zrobic wywiad?
Poza tym, na psy to schodzi watek - bo idzie w off..
I jeszcze powiem Ci ze ja i moje kobieta tez jestesmy w ciazy
Czego i tobie kiedys zycze, bo to super przezycie, a autorowi sugeruje poniesc sie fantazji i zrobic takie fotki jakie sam chcialby miec na ich miejscu
Trudno mi cos wiecej dodac - plener jest fajnym rozwiazaniem, jesli wchodzi w gre. Jakis park, wiklinowy koszyk, kocyk, co jeszcze - nie wiem
Jest tego troche w Twojej okolicy. Nie mam doswiadczenia ze studiem, nie bede doradzal.
Pozdro
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Jak robiłem swoją żonę w ciąży w studio to pokusiliśmy się o odkrycie trochę więcej ciała. Zdjęcia w stylu "low key" wyglądają naprawdę fajnie, ale do tego potrzeba lamp studyjnych. Ktos wspomniał o sypialni i to jest bardzo dobry pomysł. Tak samo jak zdjęcia leżącej dziewczyny na plecach, głowa w stronę obiektywu (ładnie eksponuje brzuch). Nie bez znaczenia jest tu strój dziewczyny.
Mordo Ty moja !