Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Zdjecia pary w ciazy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Londyn

Lightbulb Zdjecia pary w ciazy

Witam,
    Mam jutro mala sesje ze znajomymi. Ona jest wysoko w ciazy a on czarnoskory i poprosili czy bymnie wpadl i porobil roche fotek.
    Biore ze soba lampy studyjne, biale/czarne tlo.
    Nie robilem nigdy par w ciazy.
    Macie jakies fajne pomysly albo widzieliscie cos ciekawego co moglbym sprobowac jutro pstryknac??
    dzieki.pozdrawiam.
    Patryk
    2*5D II,40D, A-1 no i szkla czywiscie.

Domyślnie

Dawaj sporo brzuszka, polecam patent w stylu rece mezczyzny na brzuchu ulozone w serce, badz serce wymalowane jakims kremem. No i jeszcze kontur meskiej twarzy calujacej brzuch.
    pudelko z dziura

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Lampa i tła nie załatwią sprawy i niczego nie gwarantują Musisz zadbać o to, by para była wyluzowana, zachowywała się naturalnie. Ja bym spróbował wykorzystać też sypialnię - światło, odpowiednia pościel, poduszki, różne kąty widzenia. I oczywiście jedno źródło światła ... potem to wzbogacać. Mistrzem w pokazywaniu ciała kobiety, również ciężarnej, jest Wacław Wantuch. Polecam studiowanie jego prac - znakomita szkoła, zobacz część na stronie.
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patart Zobacz posta
    Nie robilem nigdy par w ciazy.
    Troszkę czepialsko ale proponowałbym darowanie sobie takich skrótów myślowych. Niby wiadomo o co chodzi ale jednak razi, bo jak para może być w ciąży? Nielogiczne i nie po polsku. Propozycja na szybko: "Zdjęcie pary; kobieta w ciąży" .

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nosferat Zobacz posta
    Dawaj sporo brzuszka, polecam patent w stylu rece mezczyzny na brzuchu ulozone w serce, badz serce wymalowane jakims kremem. No i jeszcze kontur meskiej twarzy calujacej brzuch.
    Ja się nie znam, ale jakies takie tandetne mi się wydaje.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Wink

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Ja się nie znam, ale jakies takie tandetne mi się wydaje.
    A calowales kiedys brzuch swojej ciezarnej kobiety?

Zapewniam Cie, ze tylko Ci sie tak wydaje, lub moze tylko tak wyglada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patart Zobacz posta
    on czarnoskory(....)czarne tlo.

hmm, chial bym to zobaczyc
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Troszkę czepialsko ale proponowałbym darowanie sobie takich skrótów myślowych. Niby wiadomo o co chodzi ale jednak razi, bo jak para może być w ciąży? Nielogiczne i nie po polsku. Propozycja na szybko: "Zdjęcie pary; kobieta w ciąży" .
    Vitez błagam Cie .... weź no zrób wywiad wśród znajomych mających dzieci i wróć do tego swojego posta z nowo nabytą wiedzą. Zobaczysz że coś co pozornie wydaję się być nielogiczne tak na prawdę jest zupełnie normalnie.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

a no tak ze kobieta sobie sama tego malucha raczej nie zmajstrowala, pewnie wiesz ze na ogol potrzeba do tego jeszcze mezczyzny...naprawde nie wszystko w zyciu musi byc "logiczne" (choc sposob w jaki ja to widze jak najbartdziej jest) i "po polsku"

Domyślnie

T...bo jak para może być w ciąży? ...
    A no mozliwe, swiat sie zmienia, geje na stros :d, ale do lesbijek nic nie mam :d Chociaz dwie osoby w jednej ciazy to moze byc problem, ale ogolnie mozliwe.
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów