Mi się to w głowie nie mieści...trudno wyrazić to co się czje po przeczytaniu tego wszystkiego... ;(
A sprawcy będą działać dalej [SIC!]
Mi się to w głowie nie mieści...trudno wyrazić to co się czje po przeczytaniu tego wszystkiego... ;(
A sprawcy będą działać dalej [SIC!]
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Ja już dawno przestałem starać się zrozumieć co na tym świecie się wyprawia.
Dobrze że nie zginęły wszystkie - oby w następnym sezonie "uzupełniły" liczebność.
[']
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Witajcie !
Mieszkam około 20 km od miejsca ZBRODNI. Bywam w tamtej okolicy od czasu do czasu. Jestem przekonnay o tym, że ludzie coś wiedzą, ale...
Jako ciekawostkę dodam, że sprawa została niedawno umorzona
Nic w tym dziwnego bo żyjemy w kraju, gdzie nawet morderstwo człowieka nie jest ważne![]()
wlaśnie o tym tutaj pisze i sprawa nie tyle umorzona, co winnym stal sie "silny wiatr"Zamieszczone przez sp7uto
jakim trzeba byc debilem zeyby dojsc do takich wnioskow![]()
To się nazywa Polska!!!
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Jeśli idzie o prokuraturę (miejscową), to PODOBNO "przyklepuje" ona to, co "podetkną" im policjanci. Częstokroć nawet nie czytając treści akt. Są to opasłe tomiska, których niesposób przeczytać w jeden dzień. Ostatnio przekonał się o tym pewien człowiek, który ze swoja sprawą miał nieszczęście tam trafić...
LUDZIE ! My żyjemy w tak nieprawdopodobnie zafajdanym kraju, że słów brak.
Zwłaszcza TU - na prowincji, gdzie rządzi sitwa. Widzę to przy okazji WSZELKICH wyborów, potem na oficjalnych spotkaniach WSZYSCY przy korytach są kolegami. KANAŁ !!! I niech nikt się nie dziwi, że co bardziej myślący emigrują za granicę, gdzie liczą się umiejętności i rozum a nie układziki....
To jest bardzo podobna sytuacja jak z podsypywaniem trucizny dla dzików.