Skoro już powrócił temat plenerku we Wrocławiu lub okolicach możemy z Tomaszem1972 zorganizować jakieś spotkanie, o charakterze szkoleniowym.
Miejsce, czas i program do ustalenia.
Skoro już powrócił temat plenerku we Wrocławiu lub okolicach możemy z Tomaszem1972 zorganizować jakieś spotkanie, o charakterze szkoleniowym.
Miejsce, czas i program do ustalenia.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja jak zawsze za:]
PS. Idzie ktoś na WGP w weekend?
Ja też za. Mi każdy termin pasuje, dostosuję się.
Pozdrawiam,
Kamila
u mnie w Ząbkowicach
Może byłbym w stanie pomóc, gdyż mój kolega starał się o fotografię na wrocławskiej ASP i mimo świetnej teczki odpadł - pozostała mu grafikaASP ma dość specyficzne wymagania wobec fotografii, na pewno odmienne niż wyznawane przez większość obecnego forum
Nie zrażaj się ewentualnym niepowodzeniem, większość odpada - zawsze można doskonalić warsztat w prywatnych szkołach foto... później tylko pozostaje odnalezienie własnej drogi twórczej i skuteczna jej realizacja. Poszukaj kogoś ze środowisk artystycznych, nie tylko z fotografii. Tacy ludzie umieją zwykle porozmawiać o każdej formie działalności twórczej.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Wstępnie i ja się piszę.
Jeszcze porozmawiam z żonką, czy się wybierze (teraz pracuję tez w soboty i tylko niedziele mam dla żony).
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Mi pasuje wspomniany weekend, bez względu na to, które dzień wybierzecie, będę na pewno. Czekam na szczegółowe informacje.
Pozdrawiam,
Kamila
i proszę odezwijcie się bo byłbym chętny![]()
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog