Hmm... Ciekawe którymiZamieszczone przez gonzo44
Może też M42?
![]()
Hmm... Ciekawe którymiZamieszczone przez gonzo44
Może też M42?
![]()
350D + KIT| BG-E3 | Tamron f2.8/28-75mm | Pentor f2.8/135mm | Porst f1.8/50mm
http://photo.dario-g.com
dzisiaj odebralem moja 350 jest juz z nowym firmware :-)
Chyba miałem "przyjemność" się z tym spotkać, a mam 28-135 IS USM...Zamieszczone przez skrzat
Nie obawiajcie się jednak, bo zdażyło mi się to cały JEDEN raz na kilka tysięcy zdjęć. Przy normalnym foceniu, bez kręcenia ustawieniami jedno zdjęcie było "extreme underexposured", prawie czarne... Kolejny pstryk... już wszystko ok, i więcej się już nie zdażyło...![]()
Dla podejrzliwych podpowiem, że dekielek w tym czasie miałem zdjęty i żaden inny przedmiot nie zasłaniał "otworka"...![]()
Pzdr
Grzegorz
Witam!
Czy mógłby ktoś w małym skrócie przedstawić procedurę uaktualnienia w naszym ojczystym języku? Niestety z innych jestem noga, a wydaje mi się, że również mam problem z lampą.
Z góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio edytowane przez ms714033 ; 20-04-2006 o 23:19
Dawno tego nie robiłem,
ale chyba nagrywalo sie plik na sformatowana karte.
Karta do aparatu, aparat na on.
Na wyswietlaczu pokazywal sie komunikat czy uaktualnic soft.
pozdrawiam
___
Canon
Zamieszczone przez MarcinekP
Podziękował (dobry człowieku) za szybką reakcję !!!![]()
Teraz jeszcze prośba czy mógłby ktoś wypowiedziec się na temat odłączania obiektywu?![]()
Ja robiłem bez obiektywu. Zdaje się, że nawet tak chcieli w instrukcji apgrejtu.Zamieszczone przez ms714033
pozdrawiam
Sugestia jest taka zeby robic bez obiektywu, z deklem. Nie zaszkodzi a moze pomoc uniknac problemu.Zamieszczone przez ms714033
Witam
czy przewidujecie problemy z nakladką Firmware Update Version 1.0.3 bezpośrednio na 1.0.1?
Gdzieś przespałem 1.0.2;(
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl