Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Wlasnie sie kurnia zaczynalem zastanawiac czy cos jest nie tak z moim body, czy Canon zapomnial wstawic funkcji informujacej body ze robi zdjecie z lampa. A co do automatycznego wylaczania, to przy tak szybkim stracie ustawienie auto-off na 2 minuty w zupelnosci wystarcza, ale dobrze ze poprawili :-)Fixes the phenomenon of auto power off function failure when auto power off is set more than 2 minutes.
Fixes the phenomenon of incorrect white balance when using an external flash.
Ostatnio edytowane przez gonzo44 ; 31-05-2005 o 13:10
Ciekaw jestem czy to oficjalny soft canona?Zamieszczone przez gonzo44
Lutek
Skoro jest na stronie canon.co.jp to nad czym sie zastanawiasz?Zamieszczone przez Lutek
"Fixes the phenomenon of extreme underexposure when using some lenses"
Ciekawe jakie to szkła![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Chyba miałem "przyjemność" się z tym spotkać, a mam 28-135 IS USM...Zamieszczone przez skrzat
Nie obawiajcie się jednak, bo zdażyło mi się to cały JEDEN raz na kilka tysięcy zdjęć. Przy normalnym foceniu, bez kręcenia ustawieniami jedno zdjęcie było "extreme underexposured", prawie czarne... Kolejny pstryk... już wszystko ok, i więcej się już nie zdażyło...![]()
Dla podejrzliwych podpowiem, że dekielek w tym czasie miałem zdjęty i żaden inny przedmiot nie zasłaniał "otworka"...![]()
Pzdr
Grzegorz
szkoda ze nie ma "overexposure when using M42 lenses"![]()
A jak zrobic beckup obecnego oprogramowania 1.0.1 (chyba)... gdyby coś się działo???
Piotr
Lutek
W instrukcji jest ramka i pisza coś zeby wyjąć obiektyw... przyznam sie szczerze ze nie rozumiem tego bo ani wczesniej ani pozniej to sie nie pojawia???
O co im chodzi z tym zdejmowaniem obiektywu?
Pozdr
Ostatnio edytowane przez Lutek ; 31-05-2005 o 15:49
Lutek
Sciagnij 1.0.1 z europejskiej strony Canona, poki nie wrzucili tam jeszcze 1.0.2 i bedziesz mial backup![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...