Całości jako krótkiego reportażu, nie podejmuję się oceniać. Z przedstawionego cyklu przypadło mi do gustu zdjęcie trzecie,fajne kolorki, bezpretensjonalne , wesołe ( jesli moża tak określić zdjęcie balonu)
pozdrawiam
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Tak, mi też trzecie się najbardziej podoba. Ładne, żywe kolory i malarskie niebo. Pozdrawiam i chętnie zobaczę coś więcej.
A tak przy okazji: ma ktoś może doświadczenia w fotografowaniu z balonu? Niebawem mam nadzieję polecieć i nie wiem czy jakiś haczyk się nie czai...uprzejmnie proszę na PW i przepraszam autora wątku za OTa.
C-F-K - forever
"...Balon rośnie, że aż strach - przebrał miarę no i trach!!"
Trzecie ładnitkie, ale nic się nie dzieje... Wolę 2, bo ładna perspektywa, podkreśla wielkość balonu na tle budowli i ludzików.
Mellan! Przeczytaj "Pięć tygodni w balonie" Verne'a - bedziesz na wszystko przygotowany, mówię Ci!![]()
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 20-06-2008 o 14:10
Jakis czas temu w TV Cejrowski latał balonem po pustyni i cos o ladowaniu opwiadał ze mozna co nieco uszkodzic, czyli z tego wynika ze dobrze bezpiecznie sprzet schowac przed kontaktem z ziemia
3 najfajniejsze, a ja nie chciałabym tego focić ja chciałabym tak polecieć![]()
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Na 3 brak mi płomieni z dyszy fajnie by to wyglądało
A zdjęcia są ładne i ostre
40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod
3ka najfajniejsza, fajna kompozycja i kolorystyka.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...