Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: wydzielone z: bf/ff 50 1.8 czyli o leczeniu uzależnienień Canonierów

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coca Zobacz posta
    (...) wiec nie rozumiem nie ktorych tutaj tekstow i zlosliwosci, a jak ktos nie ma zamiaru normalnie odpowiedziec niech siedzi cicho a nie posty nabija glupimi tekstami ;]
    Kolega wyluzuje nieco... Więcej poczucia humoru!

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    W tym droga Ewo ,ze nasmiewajac sie z kuponu kolegi ktory nie wygral rosnie nam liczba punktow przez co stajemy sie wiekszymi znawcami fotografi ;-) i jeszcze jeden do kolekcji

BTW wygrales cos czy nic??
    Eee... takie żarty fajne są, śmiech w życiu jest ważniejszy od fotografowania. Ważne żeby złośliwie się nie nabijać, a sympatycznie. Jak sobie poczytałam i pooglądałam różne testy na BF/FF, to zaraz poleciałam kafelki w łazience fotografować, chociaż wcześniej by mi to do głowy nie przyszło
    Gdybyśmy tu o samych testach i fotografowaniu rozmawiali - kiedy byłaby okazja się pozaprzyjaźniać?
    A liczba punktów (rozumiem że chodzi o liczbę postów?) świadczyć może jedynie o nadmiarze wolnego czasu w pracy lub w domu i zamiłowaniu do pisania - w żadnym razie o znawstwie w fotografii...

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Mniemam że jak lampart lub ocelot ;-)
    Dokładnie!

Umieszczenie na forum dużej ilości postów, uwidocznione stanem licznika przy nicku, po lewej stronie, podobno nobilituje
    Hmm.. No mogę to zrozumieć..

... no i w miarę powiększania tejże liczby podpisy pod nickiem coraz fajniejsze, chociaz powyżej 600 to i tak już nie ma się o co ścierać :-D
    Mój się zrobił niefajny!
    Przypomina mi ciągle, że 20 lat temu powinnam rzucic palenie...
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 19-06-2008 o 11:32

Uprawnienia umieszczania postów