Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: XIV Przystanek Woodstock

Widok wątkowy

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sir-torpeda Zobacz posta
    wojkij --> ja sie tam nie pchalem. to jest chyba kwestia dogadania sie z operatorami. wg mnie najfajniejszy 'obszar' do zdjec tlumu to pod samiuska scena - ludzie tam tancza w pewnym oddaleniu od sceny i mozna spokojnie robic zdjecia, nie martwiac sie o sprzet
    Potwierdzam, samiuska scena jest ok. Nawet nieraz potrafią getry zafalować od basu...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A co do akredytacji, sam nie wiem.
    W regulaminie mowa jest o dziennikarzach wnoszących profesjonalny sprzęt audiowizualny - a jaki tam ze mnie dziennikarz, zwykły leszcz jestem...
    Dwa lata temu napisałem e-mail z zapytaniem do rzecznika prasowego (chyba K.Dobiesa) o to czy jako mieszkaniec Kostrzyna posiadając sprzęt niekiedy uznawany przez Pokojowy Patrol za profesjonalny mogę na przystanku robić zdjęcia (oczywiście mój e-mail wynikał ze spotkanie z PP), oto co otrzymałem:

"Panie Marcinie, fotografów nie-agencyjnych, czyli pracujących dla własnej satysfakcji, a nie na zlecenie Agencji Prasowej lub Fotograficznej, nie obejmuje obowiązek akredytacji.
    Może więc Pan robić zdjęcia do woli, aczkolwiek proszę zawsze szanować prawo Woodstockowiczów do sprzeciwu wobec fotografowania."

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez MarcinekP ; 05-07-2008 o 23:58 Powód: Automerged Doublepost
    ___
    Canon

Uprawnienia umieszczania postów