Tu racja.Zamieszczone przez darpla
I tu tez racja bo dobrze zrobil - skoncentrowal sie na kierunku pyszczka zwierzatka 8)A TY zrobiłeś zdjęcie poziome i sforamtowałeś do kadru kwadratowego. I też dobrze.
Tu racja.Zamieszczone przez darpla
I tu tez racja bo dobrze zrobil - skoncentrowal sie na kierunku pyszczka zwierzatka 8)A TY zrobiłeś zdjęcie poziome i sforamtowałeś do kadru kwadratowego. I też dobrze.
Zapraszam do obejrzenia ostatnio dodanych fotek w mojej galerii:
X MIędzynarodowy Piknik Lotniczy - Góraszka 2005
Krzysztof Krawczyk w Alei Gwiazd Polskiej Piosenki
:-)
Witam,
Chciałem tylko napisać, że Tomasz Kolorowy to właśnie ja
Tyle, że kiedyś tam kiedyś zapomniałem hasła do konta i hasła do email'a (przerwa w dostępie do netu i takie tam ...), więc założyłem drugie konto TOMMYx.
To tak ku woli sprostowania.
Mój dawny adres galerii: www.tomasz.kolorowy.net (Stąd ten pierwszy nickname).
Obecnie używany adres: www.tmfoto.net ( ewentualnie www.tmfoto.art.pl , ale lepiej ten pierwszy, ze względu na indeksację w wyszukiwarkach)
Jeszcze na koniec pozwolę sobie pozdrowić kolegów z Forum, których miałem okazję poznać podczas Festynu Lotniczego OPEN HOUSE - Poznań 2005
EDIT:
Mam pytanie-prośbę do Moderatora/Admina - czy można by zmienić tytuł pierwszego postu tego topica z:
[Tomasz Kolorowy] ... fotki ...
na:
[TOMMYx] ... fotki ...
??
Ostatnio edytowane przez TOMMYx ; 23-01-2007 o 00:27
Pozdrawiam,
T.
--
"Życie jest krótkie, sztuka długotrwała, sposobność ulotna, doświadczenie zwodnicze, osąd trudny."
bardzo ładne kadry, 2 tak jak już wcześniej stwierdzono troszkę za ostre światło.
Całość bdb