Pokaż wyniki od 1 do 10 z 203

Wątek: [Battle] "Sex w wielkim mieście"

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Mówiłeś!
    Ech!
    W życiu nie pomyślałabym, że to Twoje... W tej dziewczynce jest tyle seksu, co alkoholu w mleku prosto od krowy!
    Widzisz... kwestia podejścia do tematu. Każdy ma inne. Mi wystarczył sam kusy strój by ocenić "no ostatecznie podpasuje do tematu" . Z naciskiem na "ostatecznie" i z naciskiem że to "ostatecznie" to właściwie jak walkover bo nie zrobiłem żadnego zdjęcia na temat . No ale to stratus mnie zmusił, więc jego wina , ja tam samoocenę zawsze na dobrym poziomie trzymam i wiedziałem że to zdjęcie sie nie nadaje do tego tematu.

Ale co mnie pociesza to czytając komentarze - nikt nie trafił z wyobrażeniami 'widzów' co do tematu. Bo ludzie widzą "sex" i już niewiadomoco sobie wyobrażają.
    I mam dziwne podejrzenia że druga tura również będzie 'widzom' nie pasowała , chyba że komuś uda się laskę o 'wykształceniu' Dody w kusym bikini w centrum miasta uchwycić , bo jakoś takie mam wrażenie (po przeczytanych komentarzach) o wyobrażeniu 'widzów' na ten temat .

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    ... chyba że komuś uda się laskę o 'wykształceniu' Dody w kusym bikini w centrum miasta uchwycić , bo jakoś takie mam wrażenie (po przeczytanych komentarzach) o wyobrażeniu 'widzów' na ten temat .
    Vitez, mógłbyś nie podpowiadać ? Ułatwiasz niektórym robotę

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Widzisz... kwestia podejścia do tematu. Każdy ma inne. Mi wystarczył sam kusy strój by ocenić "no ostatecznie podpasuje do tematu" . Z naciskiem na "ostatecznie" i z naciskiem że to "ostatecznie" to właściwie jak walkover bo nie zrobiłem żadnego zdjęcia na temat . No ale to stratus mnie zmusił, więc jego wina .
    Nie ma co sie przejmować, zajęliśmy dwa ostatnie miejsca ale ja się dobrze bawiłem czytając opinie, a jeszcze lepiej będę sie bawił jak Ci co najwięcej krzyczeli będą sie wykruszać pod koniec sierpnia W innym przypadku pełny respekt

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ale co mnie pociesza to czytając komentarze - nikt nie trafił z wyobrażeniami 'widzów' co do tematu. Bo ludzie widzą "sex" i już niewiadomoco sobie wyobrażają.
    I mam dziwne podejrzenia że druga tura również będzie 'widzom' nie pasowała , chyba że komuś uda się laskę o 'wykształceniu' Dody w kusym bikini w centrum miasta uchwycić , bo jakoś takie mam wrażenie (po przeczytanych komentarzach) o wyobrażeniu 'widzów' na ten temat .
    pełna zgoda, wyobraźnia niektórych popłynęła w niezdrowe i nierealne rejony, ale może wcale nie i zobaczymy za miesiąc SEX w WELKIM mieście. oby tylko nie były to dwa psy w parku..

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manas Zobacz posta
    oby tylko nie były to dwa psy w parku..
    No i ****.
    Przejrzałeś mój niecny plan
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    No i ****.
    Przejrzałeś mój niecny plan
    No to może motylki ?
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów