Nie chcę uprawiać krytykanctwa, ale nie zagłosuję na żadne...
wybaczcie :-)
Nie chcę uprawiać krytykanctwa, ale nie zagłosuję na żadne...
wybaczcie :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
ogólnie porażka, masakra, jak pozostali spodziewałam się czegoś zupełnie innego może 4 trochę przemawia ale .........., temat świetny, może kiedyś się powtórzy i więcej osób ulegnie pokusie
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Chyba za trudny temat zapodalem ;-) albo taki okres nie ciekawy sie trafil ,ze nikt nie mial czasu.
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
Myślę że każdy kto chociaż zadeklarował udział w tym battlu też spodziewał się innego efektu poszukiwań. Tak jednak krawiec kraje jak mu materiału staje![]()
Szkoda że tych którzy sobie coś wyobrażali i czegoś się spodziewali zabrakło w battlu
Temat faktycznie może być trudny, trzeba go niestety albo wychodzić albo wyczekać, a okres dosyć nieciekawy bo z pogodą marnie było![]()
Ostatnio edytowane przez stratus ; 16-07-2008 o 19:51
nie lubie krytykanctwa! juz dzis jestem gotow wyzwac na pojedynek kazdego kto krytykuje poziom nadeslanych na battla prac. proponuje dogrywke, na ten sam temat, zobaczymy kto jest najlepszy
panowie, panie, zawiedzeni poziomem zdjec, ktore nie wykorzystaly tematu z taaaakim potencjalem, przyjmujecie wyzwanie?
Przyjmuję, ale z czasem do końca wakacji. Pasuje? :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Bo temat nie jest łatwy. Dla mnie najlepsza 2. Trafia w klimat. A goły cycek? To jeszcze nie sex. Kawałek gołej d. też nie wystarczy