Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Wątek: Czy zna ktoś sklep lowerpro.pl ?

Widok wątkowy

Max II
    Guest

Domyślnie Krytyka Artusa :)

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    tylko te ceny..
    popatrzyłem i widzę że najtaniej kupuję lowepro w Kielcach w zwykłym sklepie.. za nature trekkera II AW powiedziano mi 835 zł (pewnie jeszcze coś urwę..) co jest bardzo przyzwoitą ceną - w sieci znalazłem za 800 ale przesyłka i nie mogę fizycznie przymierzyć..

http://lowerpro.pl/lowepro-apex-p-59.html

No to gratuluję "przebitki" - skoro sprzedajesz coś za 94zł a kupujesz po 5 Euro czyli około 17 zł to z coś tu jest nie tak.. dzięki za informację.. będę teraz inaczej podchodził do biadolenia że handlowcy mało zarabiają.. jakoś bardzo przypomina mi to sytuację w innych branżach - dolar tani jak barszcz a ceny ani drgną: http://rewers.computerworld.pl/news/156341.html

No w świetle tego co napisałem powyżej i różnicach w cenie zakup/sprzedaż jako potencjalny klient jakoś się czuje nabijany w butelkę (żeby nie powiedzieć "dymany" albo jeszcze inaczej)

Co do meritum sporu to uważam że chyba masz rację.. ale sposób wyrażania tej racji zupełnie mi się nie podoba niestety i pochlebnej opinii ci raczej nie wystawia.. zamiast napastliwości i krzyczenia o bezczelności itp. wystarczyło spokojnie napisać swój punkt widzenia.. i tyle..
    Pozdrawiam
    Hejka Artus

Ciesze sie ze sie tu obiektywnie wypowiedziales, to doceniam i chwale
    1) Wez jedno pod uwage..., po mimo niskiej ceny hurtowej, ja, jestem obarczony innymi stawkami podatkowymi, niz handlowcy w kraju, moja kazda sprzedaz jest pokryta faktura i moj Urzad finansowy daje mi odpowiednio po tylku, przy czym, jak bym bardziej zanizyl ceny, aby podatek byl rownoczesnie nizszy, mam po glowie od innych handlowcow, ktorzy powiedzm placa za ten sam produkt, krocie i wielkie NIC z tego niemaja.
    2) To fakt, unioslem sie i jak pisales, "krzyczalem", wez jednak pod uwage i mysle ze tez bylo by Tobie nie wsmak, jak by pod Toba ktos dolki kopal w dosc perfidny sposib.
    Po mimo wszystko, moich problemow z ta "wspaniala reklama" chce Was wszystkich przeprosic za uniesienie.

Pozdrawiam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Yenox Zobacz posta
    Spróbuj napisać na gg do nich, gdzieś na stronie jest numer... Gość wydaje być się sensowny...
    Hejka Michal

Duze dzieki za uznanie po mimo ze nas laczyla tylko jedna rozmowa.
    Ja rozumie, jesli klient ma problem i powie ta "brudna" prawde, zapewne byl bym gotow isc na kompromis, na pewno bym przez to nie zbankrutowal, wrecz przeciwnie, mial bym pelna satysfakcje ponownej pomocy.
    Mysle ze, jak by wszyscy mysleli tymi kategoriami, co Ty, kazde forum bylo by ciekawsze i chetnie by sie tu posty czytalo.

Dziekuje za uwage i pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Max II ; 11-07-2008 o 00:49 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów