Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: Czy zna ktoś sklep lowerpro.pl ?

h4d3sik
    Guest

Domyślnie

Nie podoba mi się jego podejście do innych, bardzo razi mnie coś takiego. Takie wypowiedzi walą wiochą i taki jest fakt. A szkoda bo chciałem u niego coś kupić... Ale skoro już wiem na jakiej marzy jedzie ... kupie sobie na e-bayu ...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Rozmawiałem z tym człowiekiem dwa razy aby dograć szczegóły transakcji - żadnej "wiochy" nie poczułem...Za to Twoja h4d3sik determinacja w "jeżdżeniu" po tym sprzedawcy (na 3 posty na forum 2 negatywne w tym wątku) pachnie mi czymś innym...

Z mojej strony: EOT.
    Ostatnio edytowane przez kgelec ; 17-07-2008 o 12:13
    C6D, C24-70D f/4L IS, C70-200 mm f/4L IS, C50mm f/1.8 STM, Tamron 90 mm f/2.8 Di Macro; 430EX i inne,

Bywalec
    Miasto
    Wroclaw

Domyślnie

Wymieniłem parę maili z tym człowiekiem i na pewno nie zajeżdża "wiochą", jest bardzo rzeczowy, kulturalny oraz otwarty- to rzadkość w czasach globalnego handlu.
    Pooglądaj dokładnie poprzednio podawane foty, przemyśl je, a potem się wypowiadaj- było nerwowo, ale i rzeczowo- to się ceni, nawet jeśli nie kupuje się u danej osoby.
    Ja wiele, oj swego czasu bardzo wiele paczek otwierałem i zdarzyło się coś uszkodzić itd, także generalizowanie i uogólnianie bywa złudne.
    Ja wiem, że jeśli pojawi się kolejna potrzeba zakupu lowepro, to wiem z Kim dobrze się rozmawia i kto potrafi doradzić
    ps
    czy myślisz, że inni kupują drożej ?
    40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

h4d3sik
    Guest

Domyślnie

Nie podoba mi się po prostu podejście, sam handluję, co prawda sprzętem komputerowym i wiem, że nie można być wszystkie pewnym w 100%, samo założenie jest błędne. Ufam moim pracownikom ale przy każdym sporze z klientem nawet, kiedy klient nie miał racji szedłem na ugodę nawet kiedy czasami musiałem wyjść na tym do tyłu. A takie pisanie o innym świecie mnie po prostu denerwuje. Co prawda nasze społeczeństwo jest troszkę zacofane ale bez przesadyzmu.

Samo chwalenie się marżą też do niczego dobrego nie prowadzi...

Nawet kiedy swojego czasu sprzedawałem na alledrogo.pl szedłem zawsze na ugodę i po prostu takie stanowisko jest dla mnie swoistym szokiem.

Domyślnie

no wiadomo że sprzedawca zawsze jest "super" dopóki klient jest zadowolony

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

moge o tym sklepie wypowiadac sie tylko pozytywnie, bylem bardzo niezdecydowany co kupic (ostatecznie wzialem dosc drogi Road Runer AW) i kontakt (przez gg) oraz sama obsluga w sklepie (odbieralem towar osobiscie w Brzegu) gdzie pracuje mila Pani (serdecznie pozdrawiam ) byly zawsze swietne i rzeczowe
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Bywalec Awatar My Nick
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Zamówiłem tam pasek LowePro Transporter i na początku byłem strasznie nie miło zaskoczony czasem dostawy. Czekam, czekam ale na GG i e-mail zawsze kontakt. I okazało się dziś (po telefonach do PP bo sklep przesłał mi nr przesyłki), że nasza wspaniała Poczta Polska nie raczyła powiadomić mnie o przesyłce i mieli to dziś odesłać ale sie wyrobiłem i odebrałem. Może pomyśleć o zmianie dostawcy? A przesyłka cała i zdrowa.
    Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Naprawdę świetny sklep. Kupiłem w ostatnich dniach Fastpacka 200. Przelew w czwartek, przesyłka w poniedziałek o świcie pod drzwiami. Po drodze doskonały kontakt ze sklepem.

W trakcie miałem dwie drobne uwagi do lowerpro.pl. Błyskawicznie uzyskałem odpowiedź na maila, a dodatkowo wczoraj odebrałem telefon od Pana Markusa (via Vienna - przy okazji serdecznie Pana pozdrawiam). Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane.
    Bardzo miłym zaskoczeniem była propozycja wymiany na inny wybrany model, jeśli kupiony nie spełnia oczekiwań. Propozycja padła z inicjatywy Pana Markusa. Ja o to nie pytałem - zostawiam egzemplarz który zamówilem.
    Z całą pewnością będę jeszcze myszkował w sklepie. Strasznie to wyszło peanowo i pochwalnie, ale w tym miesiącu robiłem zakupy w kliku sklepach internetowych - i żaden nie umywał się do poziomu obsługi lowerpro. A jakby nie patrzeć, cena fastpacka jest raczej niewielka
    Pozdrawiam

PS - aha.. I jeszcze jedno. Ja w odróżnienu od paru naszych 'kolegów' kupowałem świadomy zasad realizacji gwarancji. Tzn. wyłącznie za pośrednictwem Pana Markusa, albo dystrybutowa lowepro w Austrii.
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja tylko wtrącę swoje trzy grosze. Moi drodzy - jeśli kolega ma na sztuce 2, 10, 100, 500 czy nawet 1000000000000% przebitki to jest jego sprawa (dziwi mnie wielce, że wogóle się przyznał za ile je ma). Jeśli są klienci i cena im odpowiada to czemu ma nie zarobić? Wolny rynek.
    Boże, zawiść, zawiść i jeszcze raz zawiść...
    Oczywiście, każdy chciałby kupować jak najtaniej. Ale jeśli tak chcecie, to sami sobie lećcie do fabryki do Chin i kupcie - nikt wam nie broni...
    Regulamin pkt 8.

Uzależniony

Domyślnie

Jego interes, jego zysk, ale jeśli sprzedawca pieni się na forum i z niezbyt wybredny sposób komentuje reklamację klienta, to IMO lepiej się od takiego sprzedawcy trzymać z daleka. W zasadność pretensji klienta nawet nie wnikam, ale po tym co przeczytałem tu i wątku o próbie zastraszania Hazana, ja u tego pana na pewno nic nie kupię.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów