C7D+C400D|C24-70 f/2.8 |C70-200 f/2.8| inne drobiazgi
Moja (pseudo) galeria
Blog sportowy: www.leszeks-photography.blogspot.com
13 - ręce ucięte![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Wydarzenia ostatnich kilku dni w Krakowie:
Koncert z okazji 60-lecia Empiku - niestety zorganizowany o 18, więc nie miał klimatu z koncertu, dlatego fotki bardziej portretowe niż koncertowe:
14.
15.
Międzynarodowy rajd pojazdów zabytkowych:
16.
17.
18.
Małopolski Piknik Lotniczy:
19.
20.
21.
Trening piłkarzy Wisły Kraków:
22.
23.
Wiem że sporo tego, ale proszę o jakieś opinie o tej mojej pseudo reporterce, czy jakkolwiek inaczej by to nazwać![]()
Moja (pseudo) galeria
14. gdzie jest ostrość?
18. jak dla mnie ok
I coż z tego, że ze Szwecji? Skoro o 18 to, jeśli koncert był na zewnątrz, należało wykorzystać światło dzienne+reflektory, co by mogło dać ciekawe efekty. A jeśli był w środku, to się powinno focić jak na normalnym koncercie. Nie wiem do czego Ci klimat. 14 dyskwalifikuje ostrośc na mikrofonie, 15 kadr typu "nie wiadomo o co chodzi". Czy to jest perkusista, cyz ktoś inny? Tego nie widać.
16 - pomysł dobry, ale żeby cos się w tym lusterku odbijało. Byłoby o wiele ciekawiej. A tak to niestety zawiewa nudą.
17 - na mój gust nieznawcy zdjęć samochodów to chyba nie można ciąć szyby tak, że jest a jednak jej nie ma. Przydałaby się chyba niższa perspektywa.
Na 18 to samo powtarza się z bagażnikiem. Powiesz co to zdjęcie miało przedstawiać? Bo ja niestety nie widzę...
Samoloty jak samoloty... Nihil novi sub soleil... Poprawnie z plusem
A co do treningu to znowu coś z ostrością siadło...
Pozdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
@mungo Zdjęcia 15 i 18 miały być próbą jakiegoś innego kadrowania, niż standardowa twarz, czy cały tył samochodu i mnie osobiście się one podobają, inaczej bym ich tu nie pokazał. No ale jeśli w odczuciu innych są niezbyt trafione to rozumiem
W każdym razie dzięki za uwagi![]()
Moja (pseudo) galeria
strasznie ciasno kadrujesz, 11 byłaby bardzo fajan gdybys mu rączek nie poucinał :]
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Moja (pseudo) galeria
Aż taka tragedia, że nikt nic nie napisze? A myślałem że trochę lepiej wyszło:P
Moja (pseudo) galeria
Tragedii nie ma, zdjęcia są poprawne i takie zwyczajne. Też tak mamCzęsto jedziemy na wycieczkę, zabieramy aparat i widzimy zamek-pstryk fotka, fajna lampka-pstryk fotka, itd. Zdjęcia często pstrykane w samo południe, bez klimatu, bez wyrazu - tysiące takich. A może lampę pstryknąć późnym wieczorem,kiedy świeci. Zamek o świcie z dalszej perspektywy, wokół mgła wznosząca się do góry. Fotografii trzeba się troszkę poświęcić by były efekty. Komentować koledzy będą jak zdjęcia bedą b.dobre, albo całkiem do bani
To takie moje dywagacje....(należę do pstrykaczy wycieczkowych)