Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: [baranek_85] Szkocja w obiektywie baranka :]

baranek_85
    Guest

Domyślnie [baranek_85] Szkocja w obiektywie baranka :]

Witam, mój pierwszy występ na forum :-) Poniżej przedstawiam kilka fotografii, które udało mi się strzelić w miniony weekend podróżując od małego miasteczka zwanego Bo'Ness po słynne jezioro LochNess :-)

1.
    2.
    3.
    4.

Narazie tylko cztery, bo dopiero zacząłem je kopiować z karty, jutro postaram się wrzucić więcej. Mam nadzieje, że spodobają się chociaż części osób przeglądających to forum. Wprawdzie to dopiero moje początki, ale ... Ocenicie sami

Pozdrowienia z zimnej Szkocji, baranek
    Ostatnio edytowane przez baranek_85 ; 16-06-2008 o 22:22 Powód: Good reason :-)

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

1 jak dla mnie ejkstra, ale bez tego człowieczka, który i tak jest mało widoczny

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Człowiek może być tylko tochę bliżej i mniej centralnie, a czwórka to bardziej "motoryzacyjna" :-) niż "szkocka".
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

baranek_85
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    1 jak dla mnie ejkstra, ale bez tego człowieczka, który i tak jest mało widoczny
    Sam wszedł mi w kadr :-)

Oto kolejne zdjęcia:

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Dzięki za uwagi, oceny, komentarze.
    Pozdrawiam :: baranek

baranek_85
    Guest

Domyślnie

Takie wczorajsze...

13.

Domyślnie

zdjecia przyjemnie sie oglada - choc czasem lepsze mi sie wydaje bylyby kadry poziome - 7 i 10
    stosujac kadry pionowe - z tego co juz sie doczytalem na forum i w literaturze chcemy cos pokazac - wodospad strumien portret jakas droga

baranek_85
    Guest

Domyślnie

Tomcy, nie potrafie temu zaradzić. Bardzo lubie pionowe kadry :/ Nie odbierz tego w ten sposób, że poziomych nie robie :-) Oto kadr poziomy do zdjęcia numer 7. Kolorki naciągane w Lightroomie
    14.

Uprawnienia umieszczania postów