Nie da się powiększyćmax rozdziałka tej foty to 1024x768, a to w dodatku crop
![]()
Nie da się powiększyćmax rozdziałka tej foty to 1024x768, a to w dodatku crop
![]()
... szkoda, u muflona widzialem takie zdjecie jego odbicie w bombce choinkowej, w wodzie bys go przebil. BTW fociles juz ksiezyc - w Twoim wykonaniu mogloby to byc ciekawe?
Pozdrowienia.
z pozdrowieniami "69"
jeśli chodzi o księżyc, to nie mam się czym pochwalić..
Auuu... co za profanacja starego, porządnego SoundBlastera! A ja takiego szukam... ;-)
muflon szukasz live'a czy naprawdę porządnej karty?? Bo jak to drugie, to właśnie wymontowałem ze starego kompa Sound Blaster Awe 32...poezja(live'a siedzi dalej w moim kompie
)
@flanel - sorry za OT
EDIT: Profanacja, profanacją, wykonianie niezle!
Szukam karty ze sprzetowym miksowaniem multichannel, obslugiwanym przez dystrybucyjne jadro Linuxa. Moze sie nazywac nawet "Yamada Booster 2000" :-) A to powyzsze zdjecie to juz drugie takie, ktore widze na tym forum (wczesniej byl to zdaje sie SB Live wbity w drzewo) ktore wywoluje we mnie taka reakcjeZamieszczone przez rysiaczek
Ale chyba w koncu sie wezme i poprosze kogos ze znajomych zeby mi z Allegro zalatwili...
Mały offtop, wybacz Flanel, ale tak się składa, że mam ten sam problem co MuflonWidok w ten sposób traktowanej karty dźwiękowej, jakby nie patrzył - całkiem porządnej, wzbudza we mnie negatywne emocje. A mi ona całkowicie by wystarczyła :/
Nie zmienia to faktu, że fotka zacna![]()
karta widoczna na zdjęciu rok przed sesją w wodzie wyzionęła ducha po strzale pioruna (razem polegli: płyta główna soltek, karta TV kword, i karta sieciowa ;( )
Dzięki, Flanel, pocieszyłeś mnie trochę, bo już się bałem, że dobrą kartę tak potraktowałeś![]()
Sorry za OT - A ja pol roku temu sprzedawalem SB Live 16 za 50zl... oj pobilibyscie sie panowie o nia na Allegro![]()