Zodiakalny Rak
no powkurzam Cię...Jedzie do mnie 100mm/2.8 macro![]()
Zodiakalny Rak
no powkurzam Cię...Jedzie do mnie 100mm/2.8 macro![]()
Aha, to jest slaba jakosc zdjecia. Dobrze wiedziec, moj biedny kompakcik przy najlepszej jakosci takich wynikow nie osiaga.
Ptaszek pieknie pokazany, az milo popatrzec. Swoja droga, wyglada na strasznego madrale![]()
1 i 2 podobaja mi sie, a swoja droga jestem za eddim ze z niego taki cwaniaczek :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
PanowieTu nie chodzi o przesadną skromność..poprostu to jest tele o jakości KIT'a, tylko trochę gorzej, bo kit tak do końca zły nie jest.. Natomiast Ten tamron...szkoda gadać..w idealnych warunkach, potrafi tak skaszanić efekt, że przykro mi się czasem robi.. Te zdjęcia są odratowane za pomocą PaintShop Pro X
... wiedzialem!Zamieszczone przez Flanel
![]()
... wiem cos o tym -> zobacz podpis. T70-300 to bieda az piszczy ale lepszy taki niz nic! :rolleyes:Zamieszczone przez Flanel
PS
nie moge sobie wyobrazic Twoich fotek setka canona![]()
pozdrowienia
z pozdrowieniami "69"
Po zobaczeniu kropel JaBlama natchnęło mnieFotkę chciałbym zadedykować wszystkim onanistom sprzętowym, i ciemiężonym posiadaczom cyfrowych kompaktów.
Sprzęt - Canon A30 (1megapix) + obiektyw Jupiter 135/4 M42, zlew w łazience, i karta soundblaster live 5.1
No bardzo creatywne podłoże do kroplowania...Podoba mnie się..!
NO kurka - chyba teraz nie usne![]()
5D + L
@Flanel: to juz przestaje byc nawet smieszne!! :rolleyes:
PS
dawaj powiekszenie tej kropli - chce Cie zobaczyc w tym odbiciu do gory nogami
pozdrawiam
z pozdrowieniami "69"