i pomyśleć że audigy 1 oddałem za 90 4 miechy temu :P
i pomyśleć że audigy 1 oddałem za 90 4 miechy temu :P
Nie przejmuj sie, mnie od soboty zupelnie inna choroba toczy![]()
Ok. Szkło, w porónaniu z kitem robi potworne wrażenie swoją wielkością, wagą, no i pracą (USM). Co do jakości...to zdaje się wymagająca zabawka, bo wychodzi mi jak na loterii. Nieulego jednak wątpliwości że ten nabytek ma potencjał z któego puki co jeszcze nie potrafię korzystać. Do czasu jednak
Tym czasem
canon 100/2.8 macro - 80%kadru, wyostrzane po resize.
Lepsze sample za kilka dni.
chyba troszke przostrzyles![]()
eos 10D, zenit TTL
kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...
Chyba ogladasz to zdjecie na LCD?Zamieszczone przez kociu
U mnie w pracy na LCD mialem identyczne wrazenie ale sobie pomyslalem "nie, poczekam az wroce do domu" . W domu na CRT jest OK - bardzo plastyczne i ostrosc bardzo fajna.
Btw Flanel kiedy w koncu poprosisz ktoregos z moderatorow o zmiane tytulu watku na jakis ogolniejszy bo ten aktualny jest mylacy nieco jesli patrzec na ostatnie fotki?
Mam to samoZamieszczone przez Vitez
W pracy na LCD często przeglądam galerie, i nie moge dobrze ocenić zdjęć. Dopiero w domu, na wysłużonym CRT widzę jak to naprawdę wygląda. Dzięki Vitez za obronę
Dzięki też za sugestię, właśnie tak zrobię. Thx !
Zdjęcie jest przeostrzone i nic na to nie poradzisz. I nie siedzę na jakimś byle jakim lcd a na CRT...Zamieszczone przez Flanel
Macio, Ty jesteś poprostu przewrażliwiony, ale kłucił się z Tobą nie będe.
Miałeś mi napisać solucje, jak to poprawnie ostrzyć na warstwach, a Ty nic...
Taki z Ciebie kolega..
oo ja też poprosze o taką solucje..
IMHO Macio ma rację. Patrzę w nie byle jakie w sumie CRT i wąsy wyglądają tragicznie. Reszta całkiem do rzeczy. Przesadziłeś. Powiem ci też, że zdarzają mi sie podobne problemy z włosami. Po wyostrzeniu wszystko wyglada dobrze, oprócz nich. Tez rozwiązałem sobie ten problem warstwami.Zamieszczone przez Flanel