Pokaż wyniki od 391 do 400 z 1126

Wątek: FF vs crop - sample

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

To fakt - 5D, to dla mnie kultowy sprzet. I choc planuje teraz zakup nowego deesa, to nie zmienia to faktu, iz jesli nie brac pod uwage uszczelnien i slawetnego AF'a, to piatka niewiele ustepuje nowemu guru.

A cropy? coz... po pierwsze nie kazdy widzi roznice ;-) a po drugie, to - sa zastosowania, gdzie sie przydaja, choc, kto zasmakowal zabawy z FF nie bedzie chcial przejsc/wrocic na cropa.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    Wcześniej pisano PLASTYKA - co według mnie znaczy NIC.
    Bo co to jest ta plastyka ? KOLORYSTYKA, GO, bokeh to mozna zrozumieć, ale plastyka ?
    Mam prośbę o nieużywanie tego określenie bo mnie ono wk....... ;-)
    No to niech Pan wypije jedno piwko albo jakies tabletki lyknie, albo najlepiej przestanie czytac forum - to nie powinno wk.....iac
    Plastyka, to nic innego jak to, czego wielu z nas nie umie okreslic slowami To nic innego jak to, co widzimy i mowimy, ze jest ladniejsze ale nie znamy takich skladowych jak GO czy bokeh. Tak - slowo samo w sobie jest moze enigmatyczne, jednak na jego znaczenie sklada sie wiele czynnikow. Ale czy lepiej poslugiwac sie np. "fajniejsza fotka" czy "lepsza plastyka"? Oto jest pytanie
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 30-07-2008 o 22:54 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów