Wiem, że w czasie takich imprez nikt nie ustawia planu pod fotografa (sam dwa tygodnie temu wydawałem za mąż córę więc wiem). Nie mniej na pierwszym zdjęciu Młoda Para stoi trochę niefortunnie, dokładnie na cięciu tła przez ciemną ścianę. Gdyby postawić ich całkiem na tle ściany, albo zostawić im przestrzeń za plecami...
Zdjęcie z oknem ma fajny klimacik, ale albo wziąłbym to troszkę szerzej, żeby nie ciąć ościeżnic, albo ciaśniej, zostawiając same twarze i kawałek okna...
Zdjęcie "z chóru" bardzo klimatyczne. Chyba najbardziej mi się podoba.
Lampka choinkowa mogłaby być złapana bliżej, bo tak zlewa się z rozostronym tłem.
Rozumiem, że balans bieli próbowałeś ustawić w UFRawie? Podziwiam tych, którym to się udaje. Ja za żadnego czorta nie potrafię tym się sensownie posłużyć, dlatego rawy wywołuję w DPP, tym bardziej, że jest tam biała suknia, na której można szukać punktów odniesienia.
Poza tym fajnie to wyszło, zwłaszcza że wiele jeszcze można poprawić. Ja samego ślubu swojej córy nie fotografowałem, więc nie komentuję ujęć z ceremonii, bo nie mam pojęcia jak bym to sam zrobił...