Popraw mnie jesli sie myle ;-)Zamieszczone przez KuchateK
Wyboldowane zdanie odnosi sie do blysku bezposredniego, przy odbijaniu sie od sciany/sufitu FEL nadal ma zastosowanie.
Popraw mnie jesli sie myle ;-)Zamieszczone przez KuchateK
Wyboldowane zdanie odnosi sie do blysku bezposredniego, przy odbijaniu sie od sciany/sufitu FEL nadal ma zastosowanie.
Co prawda nie do mnie pytanie ale odpowiemZamieszczone przez kavoo
jak najbardziej przy odbijaniu FEL ma zastosowanie
Hmmm...
Jak by tak jednak poczytac to (i strony nastepne): http://www.cps.canon-europe.com/arti...00262&pageId=2 to mozna by sie klucic czy akurat przy odbijaniu nadal po staremu i trzeba koniecznie mekolic FEL'a...
Praktyka jednak sie moze mijac z rzeczywistoscia, wiec oleje to do czasu az dokladnie sprawdze to w boju (bo body nowe jeszcze).
...
Rozne podejscie moze sie wiazac z wybranym pomiarem sily blysku. Przy pomiarze ustawionym na Evaluative faktycznie FEL chyba nie ma wiekszego sensu. Ja uzywam opcji Average i spota na korpusie. W tej konfiguracji FEL mi sie sprawdza.Zamieszczone przez KuchateK
A to ty niestandardowy jestesZamieszczone przez CYNIG
To juz rzeczywiscie inna bajka w takim ustawieniu
![]()
...
Rysiaczek ech tyna ciekawe efekty mogę sobie pozwolić jak będę pstrykać w domu po obiedzie, a w celach quasi zarobkowych
wolę mieć wszystko pod kontrolą czarne na białym, albo na odwrót
. Kuchatek hm napewno jest jak mówisz, że im wiecej zdjęć tym bardziej przewidywalne efekty, i to może służyć za płęte
Ni niejszym wątek wydaje mi się raczej za wyeksploatowany przereklamowany i josz nie godzien uwagi. dzieki za podpowiedzi
Firma ma znaczenie
o żesz nie zauważyłem że to jeszcze jedna strona jestwiecej kawy mi trzeba ( nie wziołem pod uwagę obijania światła tylko ordynarny błysk w oczy
)
Firma ma znaczenie
Zamieszczone przez KuchateK
Lubie focic niestandardowe tematy to i niestadnardowo ustawiam aparat i niestandardowo swiece![]()
Sory z oT. ale wiadomo wam coś na ten temat ?
Błąd w oprogramowaniu lustrzanek Canona
23.5.2005
Firmy Canon i Lexar ostrzegają użytkowników niektórych cyfrowych lustrzanek, w których stosowane są karty CompactFlash z serii Lexar Pro 80x.
Jak informuje Lexar, w określonych warunkach może dojść do niezapisania na karcie zdjęć znajdujących się jeszcze w buforze aparatu. Co więcej, problem ten pojawia się nie tylko z kartami pamięci Lexara.
Canon podaje, że błąd występuje w przypadku lustrzanek EOS-1D Mark II oraz EOS-1Ds Mark II.
Odpowiednia aktualizacja oprogramowania aparatu powinna pojawić się pod koniec tego miesiąca. (AS)
DPReview, CHIP Newsroom
?
Firma ma znaczenie
Wiadomo od dawna, we wlasciwych dla takich tematow miejscu na forum.Zamieszczone przez Zyklon
A dlaczego pytasz? Posiadasz 1D, czy przymierzasz sie do kupna? ;-)