Cytat Zamieszczone przez Vitez
Ale nie masz prawa ludzi oklamywac piszac rzeczy nielogiczne i niezgodne z prawda - nie pierwszy raz ci sie to zdarzylo i nie pierwszy raz ludzie naprostowywali twoje wprowadzajace ludzi w blad wypowiedzi (nie tylko ja, vide watek : http://canon-board.info/showthread.php?t=3557 ). I z mojej strony EOT.

Znowu zamiast słowa przepraszam czytam inwektywy o sobie - jestem dodatkowo kłamcą. Oszustem może. To już nawet nie wolno "nie mieć racji" albo nie wolno "mylić się" bo zostaje się kłamcą, oszustem i czym jeszcze? Zamiast dyskusji "na temat" jak zwykle ubliżasz innym. To się mi źle kojarzy z Lepperem albo kimś podobnym. Ja na Leppera mam PLONKa i na Ciebie też Vitez.

Możesz mnie oczywiście wyrzucić z forum. Jesteś w końcu wszechmogacym Moderatorem. Tylko zamiast moderować dyskusje cały czas usiłujesz ją zaognić. To się nie nazywa Moderator a jakoś inaczej - harcownik chyba. Nie zmartwie sie specjalnie tym wyrzuceniem bo i tak wyjeżdzam w miejsce gdzie nie ma internetu na trochę dłużej i nie jest to więzienie :-P

Ty oczywiście wiesz wszystko naj... wiec wszelka dyskusja z Tobą zwyczajnie mija się z celem. W dodatku niczego się nie chcesz nauczyć bo słowo twoje dalej piszesz z małej lietry chyba, że "za Twoich czasów" (Twoje słowa) uczyli inaczej w szkołach. Niereformowalny jesteś.

Nie znoszę dyskusji gdzie zamiast argumentów padają inwektywy pod adresem oponenta i dziecinne wypominanie w stylu a w tym wątku nie miałeś racji więc kłamałeś. Poskarżę się Pani w przedszkolu. Zabieram zabawki i idę do domu - co niniejszym czynię.

Ciągle niezależny bez przedrostka pseudo-

Janusz

PS. Mojego bana masz od już więc nie trudź się z kolejnymi obelgami.