-
Janusz Body - gdyby byly ostrzezenia to na bank bys je wlasnie w tej chwili zarobil
hehe
Bravo Janusz !
-
Początki nałogu
Popieram Janusz!
Ostatnio usłyszałem w innym wątku od Viteza, że na "moim miejscu użył by głowy" - może jestem facetem starej daty, ale odebrałem to jako obraźliwe i lekceważące!!! Również uważam że ma spore braki w "dobrym wychowaniu". Sorry za OT.
Ostatnio edytowane przez froolk ; 01-06-2005 o 16:13
-
gietrzy - POPIERAM !!!
Nie ladnie panie moderatorze Vitez bany zakladac za prawde napisana na forum !!!
Kiedys dawales ostrzezenia - teraz walisz bany ?!
-
Bywalec
Takze popieram Gietrzy!
Paranoja jakas!
-
Pełne uzależnienie
Moze sie tak laskawie towarzystwo skupi na merytorycznej i technicznej czesci watku a nie "popieraniem" banowania sie nawzajem? Takie "popieram" to 4 punkt regulaminu 
Tutaj sobie poczytaja a potem mozemy sie klocic dalej czy i kiedy lampa oswietla/doswietla...
http://photonotes.org/articles/eos-f...html#fillflash
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 01-06-2005 o 22:00
...
-
Pełne uzależnienie
Vitez, siebie tez zabanuj za ostatnie teorie o "poprawionych/popsutych L-kach" i serialach, bo są mniej więcej tyle samo warte.
Niech ktoś to wydzieli do innego wątku, ja jestem na modemie. Jak nie, to jutro sam to zrobię.
-
Pełne uzależnienie
Ciężko wyciąć bo posty są JB i V są zazwyczaj na oba tematy naraz... Najwyżej możnaby je zczyścić z wzajemnych inwektyw.
-
Dopiero zaczyna
-
-
Dopiero zaczyna
Rysiaczek wydaje mi się że wiem co masz na myśli, chodzi oto że ilość światła "dopełniającego"( przy wspomnianych czasach) z lampy jest na tyle duża iż zarejestrowane tworzy ostry niezniekształcony obraz, jedynie obiekty będące w ruchu mogą być krawędziami lekko rozmyte. Ale co z oczmi, jeżeli osoba zamknie je na zbyt długi czas a nie tylko mrógnie to efekt może być nie ciekawy, nie sądzisz?
Ale jak mowię to tylko mi sie tak wydaje
Firma ma znaczenie

Uprawnienia umieszczania postów