Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: człowiek i architektura

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez studio
    Link McKane`a jest bardzo pouczający.
    Znajdziesz takich więcej w forumowej wyszukiwarce :>
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

:-) Dzięki za dotychczasową dyskusję.
    Link McKane`a jest bardzo pouczający. Pisząc o architekturze miałem na myśli oczywiście pojedyncze obiekty, miasto (ciasne) oraz wnętrza.
    Studio
    No to musisz miec cos szerokiego. 17-40 wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem bo oprocz architektury bedziesz mial tez fajne szklo do ludzi.

To ogolnie nielatwy temat bo bardzo wazne jest tez to czy focisz amatorsko dla siebie czy profesjonalnie na zlecenia. Bo do fotografii profesjonalnej to ja osobiscie chyba bralbym analoga + ts-e 24 mm. I tak na siebie zapracuja. Amatorsko to sie zupelnie nie oplaca i bardzo dobre efekty mozna uzyskac z szerokiego szkla + korekcja.

McKane ok... masz Ty chłopie racje. Nie znam sie na shiftach dlatego tylko wspomniałem że coś TAKIEGO ISTNIEJE!!! OK? rozmumiemy się??? Niczego nie proponowałem i nic wiecej nie pisałem o tym nieszczesnym shifczie, oprucze tego że jest. To całe zamieszanie chyba nie jest odpowiedzią na pytanie zadane przez studio
    Tu nieistotne jest kto ma racje tak naprawde. Ja zaprotestowalem tylko przeciwko takiemu stawianiu sprawy i to nie tylko przez Ciebie. Tse kosztuje 4 tys zl czy nawet wiecej i jesli sie komus poleca taki zakup to poniekad bierze sie za to odpowiedzialnosc (ja tak mam moze nie wszyscy). Nie mozna wiec komus wciskac (samemu nie zajmujac sie tematem) ze to jest najlepsze rozwiazanie. To zupelnie wszystko bylo no offence

studio
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    To ogolnie nielatwy temat bo bardzo wazne jest tez to czy focisz amatorsko dla siebie czy profesjonalnie na zlecenia. Bo do fotografii profesjonalnej to ja osobiscie chyba bralbym analoga + ts-e 24 mm. I tak na siebie zapracuja. Amatorsko to sie zupelnie nie oplaca i bardzo dobre efekty mozna uzyskac z szerokiego szkla + korekcja.

Co rozumiesz pisząc: "szerokie szklo + korekcja".

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów