mam nadzieje, ze z biegiem strzelonych fotek bedzie coraz lepiej z portretamidzieki za rady. ps. widze kolega tez z Gdanska
![]()
mam nadzieje, ze z biegiem strzelonych fotek bedzie coraz lepiej z portretamidzieki za rady. ps. widze kolega tez z Gdanska
![]()
50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
coca, na pewno masz jeszcze więcej zdjęć z tej sesji ... :wink: puszczaj dalej !
7- bardzo przyjemna w odbiorze, sympatyczna
8- też fajna, nie zostawiałbym tyle wolnego miejsca za głową modelki.
![]()
Wioletta
9.
hmm gniot ?czy nikt tutaj nie zaglada?
Zaglądajak dla mnie fajne dodatkowo ładne oczy ci wyszły a to duży plus ale ja się nie znam
![]()
ja tez sie nie znama przy oczkach duzo nie majstrowalem
![]()
Hej Coca!
Twoje pejzażowe zdjęcia znad morza nie spodobały mi się. Od Gdańszczaka oczekuję pokazania morza bardziej oryginalnie
Zdjęcia Ani - tak - bardzo lekkie, naturalne - podobają mi się, poza 6, gdzie twarz jest zbyt żółta i coś się dzieje złego z oczami. Na 8 ciemne dżinsy wyprodukowały ciężką plamę zakłócającą kompozycję, samej Ani na szczęście nie szkodząc.
Wioletta - sympatycznie, ale oczy troszkę za mało ostre. Kolory jesieni i ubranie dziewczyny ładnie zgrały. Masz jeszcze coś z tej sesji?
Fajna fota, podoba mi się klimat i Wioletta urodziwa jest bardzo. Przeszkadzać może tylko, nieostrość zdjęcia. Poruszone ?. Generalnie na duży +.
Hej Ewato nie jest Gdanska ale Jantar i pierwsze obycia z lustrem
co do ostrosci zdjecia z Wioletta nie wiem czemu ale w programie jak wyostrzam, ostrosc wydaje sie dobra, a pozniej jak ogladam zdjecie w przegladarce czy jak tutaj wrzucam to ostrosc siada;/;/;/ mysle czemu tak jest i czy przeostrzac zdjecia
![]()
Mam jeszcze jakies foty z sesji z Wioletta
10.Taki tytul mi sie nasunal do tego foto - " Kto powiedzial, ze mozna tylko z pierscionkiem..."
Ostatnio edytowane przez coca ; 29-10-2008 o 10:51