1.Trasa w kilku miejscach przecina drogi publiczne, ale nie będzie żadnych ograniczeń. Startujący w enduro muszą dostosować się do przepisów ruchu drogowego, więc będą po prostu mijać normalnych użytkowników dróg.

2.Faktycznie nie ma na mapce podanych odległości. W pobliżu parkingu na Miłosnej jest próba extreme (odkryta w całości) oraz próba enduro (częściowo przebiegająca przez las) i tam bez problemu dojedziesz z buta. Na start/metę to przejście pieszo zajęłoby pewnie z 30 minut - lepiej dojechać gdzieś w pobliże samochodem (parking przy firmach: International Paper lub Jabil). Próba cross jest umiejscowiona również w pewnej odległości od Miłosnej - można próbować wbijać się lasem zdłuż trasy, ale wygodniej dojechać autem. Dwa lata temu szedłem tam z buta, ale juz drugi raz tego nie zrobię choć jak popada to przejazd też nie będzie zbyt prosty. W każdym razie pieszo to też wyszłoby ok. pół godziny a może i dłużej.

3.Co do Szadowa - to nie wiem czy można dojechać tam autem. Do Szadowa na pewno dojedziesz, ale potem pewnie trzeba będzie dreptać w las. Zresztą będą tam służby porządkowe, wiec na pewno będzie to widoczne z daleka.

4.Jeśli chodzi o ostatnie zdanie - to faktycznie pomyłka w tym drugim przypadku pisałem o próbie extreme.