Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: [Kwidzyn] 14-15.06 MŚ Enduro

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KERIM Zobacz posta
    Nie chodziłem jeszcze po trasie - będę jutro to się okaże - zawodnicy jadą cztery okrążenia każdego dnia, wiec jest sporo czasu na znalezienie czegoś fajnego. Próba enduro i próba extreme jest blisko siebie i w większości jest odkryta, więc nie ma problemu z dojściem. Podobnie z próbą cross, do której też można dojść z buta, choć lepiej zabrać się z kimś wozem. Wiem, że do dyspozycji akredytowanych dziennikarzy będą samochody terenowe, które będą wozić w ciekawsze miejsca na trasie. Trzeba jednak posiadać akredytację
    Jakbym miał coś sugerować to na początek warto byc na próbie cross (będzie kilka miejsc na których zawodnicy pofruną i to wysoko ) oraz na próbie cross - zawodnicy będą pokonywać tor przeszkód po którym trenuje się skoki )
    chyba jutro też przyjadę, mapki sobie przedrukowałem, niestety nie ma tam odwzorowania dystansu i nie wiem czy wygodnie będzie dreptać z buta z miejsca na miejsce :/ chyba najrozsądniej będzie zatrzymać auto na miejscach parkingowych w miłosnej, a z tamtąd dreptać to na otwarcie/zamknięcie (start/meta), oraz trzy wspomniane punkty. Jak daleko od enduro/extreme test jest pole cross test? Organizator napisał że będzie też ciekawie w okolicach Szadowa, przy rzeczce. Można tam jakoś dojechać zwykłym autem (nie mam żadnej akredytacji)? [szkoda, bo gdybym prędzej się dowiedział o tym wydarzeniu to pożyczyłbym sobie od znajomego quada, jutro pojadę prawie bezpośrednio z pracy i na nim bym raczej nie zdążył na otwarcie...].

Orientujesz się czy wszystkie drogi publiczne będą otwarte (tzn czy jakiś odcinek trasy przypadkiem nie przecina jakiejś z dróg publicznych) [chodzi o problemy z przejazdem autem pomiędzy kolejnymi miejscówkami] ?

czy zdanie które pogrubiłem jest na pewno ok?

Dzięki za posty.
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 13-06-2008 o 18:26
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów