Porada na przyszłość, jak gdzieś jeszcze będziecie się pokazywać - wpaść na fora sprzętowe (w miarę duże to fora Canona, Nikona, klub KKM czyli forum Sony no i Olympus club), sprawdzić czy juz rozprawiają o imprezie w której zamierzacie brać udział, jak nie to w odpowiednim podforum (u nas - 'Wydarzenia' ) poinformować i zaprosić fotografów, zapewniając atrakcje, malowniczość i wierność strojów - chętni na pewno się znajdą a i zdjęć trochę porobią.
Ja np na piknikach, pokazach lotniczych skupiam się na tym co na niebie, ale na dedykowaną imprezę rekonstrukcyjną pewnie też bym się chętnie wybrał.
Nom, dzięki za radę, na pewno skorzystamy w przyszłości! Teraz nikt na to nie wpadł![]()
ciekawe czy uda sie fote wkleic
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie udalo sieale przynajmniej jest prawidlowy link
Ostatnio edytowane przez tdrozd ; 02-07-2008 o 14:56 Powód: Automerged Doublepost
Na fotce Lorama naliczyłem 7-8 sztuk 100-400ISKurde, na porównywalnej wielkości piknikach w Szwajcarii takich proporcji nie ma
![]()
zdjec samolotow nie bede pokazywal bo z moim 24-70 to niewiele widac
na pasie startowym zrobilem troche, ale jeszcze sie za nie nie zabralem.
ale mam taka fotke
nigdy mnie nie bawily zdjecia samolotow
PS
abstrachujac, czy wszyscy fotografowie takich imprez musza sie nawalic piwskiem i szpanowac sprzetem, swoimi osiagnieciami, oraz "polewac" z kolegow po fachu, ktorym nie idzie tak swietnie nabywanie drogiego wyposazenia torby? Bo jesli tak, to dramat...
Ostatnio edytowane przez ABJ ; 02-07-2008 o 20:44
ABJ , hm.... no tak, samoloty rzeczywiście mogły być mało interesujące dla niektórych panów![]()