Strona 29 z 36 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 357

Wątek: Canon EOS 1000D

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Oj nie wątpię, że "L-ki" są rewelacyjne gdyz czytalem o nich wielokrotnie na roznych forach, w róznych tematach ale cena tez jest niezla... jezeli spac bez aparatu nie bede mogl i jezeli zakoncze pewne inwestycje niezwiazane z foceniem to kto wie, moze...

Ale widze, że skok byl u Ciebie duuuzy... bo pewnie ta L-ka byla drozsza niz body + kit + 50mm

I niestety z fotografią jest tak jak z wszystkim... podstawa tania... reszta... juz niestety nie... kitowy 18-55mm - 250 zl....o krok lepszy 1200zl....

Tak jak laptop... podstawowy C2D ok ale iwekszy dysk, hdmi, bluray... i juz kuupa kasy... zycie
    Ostatnio edytowane przez borutaa ; 27-11-2008 o 01:19

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borutaa Zobacz posta
    Ale widze, że skok byl u Ciebie duuuzy... bo pewnie ta L-ka byla drozsza niz body + kit + 50mm
    To prawda ale tak jak mówiłęm - fotografia wciąga

Chodzi mi tylko o to, żebyś narazie nie kupował pośrednich szkieł bo może się okazać, że naprawdę będziesz chciał mieć dobry sprzęt i odżałujesz na porządne szkło, a 1200 PLN to już spora sumka resztę można wziąć na raty ;-)

W przeciwieństwie do lapków i innych kompów to cena dobrych szkieł tak nie leci na łeb. Dobre szkło to dobra inwestycja o efektach pracy nie wspominając.

Ale to już zależy na jakim poziomie człowiek chce się zająć fotografią.

pozdrawiam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zyyys Zobacz posta
    ...
    Ale to już zależy na jakim poziomie człowiek chce się zająć fotografią.

pozdrawiam.

To sie okaze....dlatego wlasnie kupie body i kit... teraz pdoejme decyzje jakie body i po sprawie bo widze exptra promocyjke na 450d ... 1600zl z podstawowym kitowym szklem 15-55... nie jest zle...

Pozdrawiam

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

teraz pdoejme decyzje jakie body i po sprawie bo widze exptra promocyjke na 450d ... 1600zl z podstawowym kitowym szklem 15-55... nie jest zle...
    Skoro znalazłeś 450 z kitem za 1600 to się nawet nie zastanawiaj. Będziesz bardziej zadowolony niż z 1000 D - Ja jestem.

a skoro już oszczędzasz kupując taniej to dokup sobie jeszcze 50 mm f/1.8 i na początek będziesz miał już fajny sprzęcik. 50ką zrobisz bardzo ładne portrety i aż zdziwiony będziesz, że taki z ciebie już fotograf ;-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Skoro znalazłeś 450 z kitem za 1600 to się nawet nie zastanawiaj. Będziesz bardziej zadowolony niż z 1000 D - Ja jestem.

a skoro już oszczędzasz kupując taniej to dokup sobie jeszcze 50 mm f/1.8 i na początek będziesz miał już fajny sprzęcik. 50ką zrobisz bardzo ładne portrety i aż zdziwiony będziesz, że taki z ciebie już fotograf ;-)
    50ke kupie kupie ... tez mi sie wydaje ze to dobra cena jak na 450d.

Na poczatek bedzie ok.

Drafia
    Guest

Domyślnie

mam pytanie nie związane z tematem ale po prostu zakupiłem canona 1000D i jestem usatysfakcjonowany dobrze go się trzyma i wydałem zaledwie 1300zł z kartą
    i pytanie ile lądować pierwszy raz akumulator do niego ??

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drafia Zobacz posta
    mam pytanie nie związane z tematem ale po prostu zakupiłem canona 1000D i jestem usatysfakcjonowany dobrze go się trzyma i wydałem zaledwie 1300zł z kartą
    i pytanie ile lądować pierwszy raz akumulator do niego ??
    lądować to nie wiem ule, ja bym nim nie rzucał , ale jak chodzi Ci o ładowanie to tyle ile ładowarka pokaże - i tak jak już zasygnalizuje że jest pelny to przestaje ładować.. w zasadzie Li-Jon nie mają efektu pamięci ale dla pewości możesz ze 3 razy rozładowac do pełna i jak rozładujesz naładować żeby akumulator rozładowany całkiem nie leżał
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

lotofag
    Guest

Domyślnie

1600zl z podstawowym kitowym szklem 15-55...
    A nie jest to czasem ten starszy kitowy obiektyw Canona bez IS? Jeśli tak to pewnie dlatego jest taniej... To nowsze szkiełko to bodajże 18-55, proszę mnie poprawić jeśli się mylę.

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lotofag Zobacz posta
    A nie jest to czasem ten starszy kitowy obiektyw Canona bez IS? Jeśli tak to pewnie dlatego jest taniej... To nowsze szkiełko to bodajże 18-55, proszę mnie poprawić jeśli się mylę.
    Myślę, że Borutaa się pomylił. Oczywiście chodzi o 18-55 IS nowy Kit, który wyszedł z 450ką

lotofag
    Guest

Domyślnie

Myślę, że Borutaa się pomylił. Oczywiście chodzi o 18-55 IS nowy Kit, który wyszedł z 450ką
    To w takim razie bardzo proszę o informację, gdzie można dostać 450D z 18-55IS za te 1600zł...

Strona 29 z 36 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów